[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
拿狗:68老臣子,第一個reg
沙狗:我老友,右閘首選戰術核心,當然要第一個reg
冇計佢要作賤自己
Barcelona are looking to sign a young, fast, and attacking-oriented right back with good crossing. Mateu Alemany, Jordi Cruyff and Xavi have begun to look for this profile in the transfer market.

— @mundodeportivo
今個夏天荷蘭人可以躝幾多件?
arnold?
Barça are thinking about asking for special permission from La Liga to register players before the Rayo match, knowing that the negotiations for the fourth lever are very advanced, but taking a long time due to bureaucratic issues. It's unlikely to be accepted.

— @mundodeportivo

星期六前註冊唔到人
呢件貴到傻 今年邊夠錢買 同埋呢條友防守廢到喊 買佢不如買James
抵撚死呀巴塞 趕人走趕成個月都趕唔走 啲手段廢撚到
好似巴黎咁 叫fdj同dest 兩個自己訓練就啱
猛羊托
Pedri 影gavi
小明加閪a4dest
如果拎Dest同68比,我都係揀68

Dest話就話係閘,但佢嘅能力係翼,佢d防守同68都係不相伯仲
但打winger,佢又唔及Fati,弱智其他人
出波,中場判斷力都唔及68

當然人工係考量
最後兜兜轉轉又係真命天子68
仲覺得會出?
要搞法律程序都唔減糧 點都有刺
起身啦拿狗,話俾大家知你reg唔到邊個
到最後應該好似上年咁有驚無險
巴塞夏令營放售 埋嚟睇埋嚟揀

同我定啦你班撚樣🚬
轉會窗幾時完
有冇疤迷真心想fdj 離隊 吵到咁大 就算settle 到之後都好難當冇事發生 ,fdj值得更好 過車算啦 有朝一日仲可以覆卓返乞丐疤。
除左特警 呢幾年冇一隻右閘係合格
要識比波 防守好嘅閘 都係可能巴西人最好
又識瀨皮波 又有腳法同視野
要走今日同聽日就會知
本來可以免簽Mazaxxx 試吓
不過沙狗死追AZP搞到俾人截胡
你都真係好撚柒鳩煩
又唔係冇爭過Mazaxxx
爭輸咗俾拜仁有咩計啫
你老尾日日重覆又重覆謬論煩唔撚煩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞