[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
搞左fdj先再講
雖然bwa又係話要減薪過黎 又一個想追xavi撚含
見到Pjanic就眼撚怨
寧願見到性病
拿狗:why not both
屌佢老母睇佢踢國家隊連對住啲二三線都無料到
sorry 遲咗入嚟
fdj比班人撚足成個夏天都仲可以係熱身賽交到功課
呢d mentality 既球員真係邊度搵
咁既閪隊都唔知邊度搵
佢應該做嘅唔係交到功課 而係嗱嗱臨叫經理人轉會
真係太柒 縮返落閪到先 下星期見
🚨🚨| Frenkie De Jong knows that his departure from FC Barcelona is imminent & that it's very close to Chelsea.
@gerardromero [🎖️]
心情越來越好
捱多幾日就冇事
過多幾日咪知係咪煲水新聞
dj 同 巴塞ig仲有互動
英國傳媒唔係好信
捱多幾日就破產
控傳比真歷勁過Nico好多喎 上場甘伯盃Nico踢得亂到
Sergio Busquets and his agent are waiting for Barça's written proposal to readjust his contract, which will give more space to register signings. No wage reduction, only a deferral (postponement). Worth a note, he has no intention of renewing. @ffpolo

唔知又會唔會有人屌柒佢只係肯defer唔肯減人工
影幫巴塞攞咗幾多個冠軍? Fdj條冚家剷幫巴塞攞咗啲咩啊國王盃啊
好似踢踢下要換位 FDJ落去踢返CDM
減係人情 唔減係道理
肯defer幫手reg人就算唔錯啦
但唔好defer完 又有一大舊defer bonus就得
出返糧咪轉
覺得巴塞下場最終會賣盤
熱刺使唔使咁撚多前場呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞