[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
之前嘅隊醫蒙古大夫嚟
fati畀佢哋搞到咁都仲落到場已經算好彩
咁又未至於咁悲觀,依家睇落佢只會無以前咁快,同埋心急咗,始終都明白佢想好好表現自己,證明自己同傷前無分別

再睇下Xavi有咩幫到佢啦,依家正前有Lewan分擔,佢會多啲機會嘅
件10太重喇對佢黎講
似無乜大新聞,似搞緊reg
得猛傳過去祖雲
巴區想留佢,但難啲
祖記想below 20M,但係Depay想free走
熱身賽我覺得fati幾好
係心急想證明自己
見佢幾肯同隊友配合
係1vs1過人差啲

好耐之前,無fc
傳叫fati做手術,但fati無,似為世界盃
9up多樣

熱身賽覺得pedri矖黑咗
踢波嗰陣,前中後場各有 利雲,pedri,eric都有拍手讚下隊友
人地四線作戰 走埋佢中場得番4個 邊會肯放
買b華諗住打5中場?
邊撚個排陣
要羅隊守龍?
Gerard Piqué has told FC Barcelona that he is willing to play for free, with no salary, next season. @diarioas

cls
仲抵過落屍會啲義工
都話呢度啲巴塞球迷戇鳩鳩
🚨🚨| Frenkie De Jong has “0% Chance” of reducing his salary. He wants to stay until 2026, with the same terms.
@RogerTorello [🎖️]
呢啲冚家剷唔空難斷腳死?兒巴夢?PK免費都肯踢波 呢條賤種兒錢夢咋
你老母免費做雞人哋就要免費踢波咩
咩免費?依家係佢連減人工都唔肯減 啲人仲夠膽同我吹奏佢好愛巴塞 真係笑撚死人咩 啱㗎喇唔肯減留低 俾啲球迷屌柒佢 橫掂佢心理質素咁高 一定冇嘢嘅
大家Romero d news 係邊到睇我見佢啲social media 都係西班牙文
Google translate

或者睇其他fan page
到時選主席邊個可以同佢鬥
到時成隊加泰仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞