[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
憑咩當佢係自己人 ?又唔係西班牙國籍 又冇對球隊做過咩重大貢獻 唔係國王盃冠軍攞出嚟吹奏呀嘛 而家佢嘅表現完全唔符合當初買佢時候嘅期望 知道自己廢 好心就減人工或者躝 明明車仔都肯俾返啲延期人工俾佢 都唔肯躝

仲有3日10小時
西波時間又回歸
Gerard Piqué offered to play for free, although Barça have rejected that. The centre-back will still significantly reduce his salary to help out the team. [as] #fcblive 🇪🇸
Ferran Torres has trained very intensively this pre-season despite not playing at all because of his foot injury. The 22-year-old is defining his body to be slimmer, more agile and lighter, knowing Xavi will use him on the wing and not as a striker. [marca] #fcblive 🇪🇸
呢件都係賤種嚟 都唔留番少少錢俾巴塞 班荷蘭人真係食屎大
無知一問,點解要term contract
祖記唔想比錢?
同一個位置, 留哂D年紀大既
FDJ: 我企硬!
因為巴塞又做慈善家

蛆記負債都好撚高
🚨| Xavi's lineup for the first league match, according to @sport:

Ter Stegen
Araujo Eric Christensen Alba
Pedri Busquets Gavi
Raphinha Lewandowski Dembélé.
賤種fdj冇正選囉
其實迪比free 黎 想free走都好正常
全歐洲負債頭3高球會 疤祖皇
個個都退出晒super league 係得佢地3間繼續搞
知咩事啦
象徵式收1年人工就最好

睇下利雲free 拜 拜50m一蚊唔減
迪莊講真做得啱,要傾減薪咪好好地傾囉,撚完佢迫佢走仲要擺佢上台俾班無腦加泰豬同爆閘狗屌返轉頭,係我都火啦!

不過唔覺得係雙贏方案,不如退一步用現有薪金攤分再續約一兩年,可能會緩解緊張局面
Jordi Cruyff 依家續咗約,睇吓兩個荷蘭人可唔可以令到關係緩和一啲
依家係你巴塞不義先 已經無情好講
用現有合約薪金攤分換續約其實都係一個出路,續FDJ至2027或者2028都係對佢信任嘅一種,既然拿狗咁大聲話想留FDJ咁續約真係唯一緩和嘅方法,就算係同你反面,愛巴嘅FDJ聽到續約,都起碼有得傾吖
咁起碼都唔洗做得咁肉酸嘛,雙方各自退一步咪有得傾囉,至少保證到FDJ會喺巴塞多幾年,又唔洗俾人雪放到坐後備席嘛
冇轉會費,簽字費同人工會高好多
利雲咪又係免費去拜仁 拜仁咪照收50M 係睇巴塞做唔做得出姐 不過我睇巴塞個管理層咁撚廢都做唔出㗎啦
果時條件冇咁差以家點同
你鍾意啦 起碼都收返10M番嚟呀嘛 你老味傷左啲醫療費唔係錢呀 簽字費唔係錢呀 你老味巴塞不如開善堂算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞