[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
講真為成績點可能真係會雪佢 不過無正選就真
同埋由頭到尾都係巴塞單方面搞出嚟
自己搞既蘇州屎 自己食番好正常
我由第一日就支持fdj
所以成件事拿狗開波就好聲好氣同fdj傾減薪
根本唔會搞到依家咁
分分鐘fdj可能會減更多
依家仲有人信fdj ?條撚樣要減一早減咗啦洗拖到八月中?
愛記癲d
85M都reject
真係好撚彩最後買唔到金章安
已經唔見左人
呢啲手段其實好肉酸,尤其是對非西班牙人
今次我都支持FDJ企硬
🚨🚨| Frenkie De Jong rejected Manchester United as he wants to play in the UCL. Now, Chelsea are close to agreeing a fee with FC Barcelona for him & are awaiting his decision; the player prefers joining them.
@TimesSport [🎖️]
如果車仔肯接收Fdj呢條垃圾 以後我英超就支持車路士
Abidal做體育總監又係黐撚線嘅
成日高價追啲二線球員兩單嘢都係佢諗出嚟
試多幾場發現唔撚掂就自然會出番佢
咁又唔會 畢竟呢三個都老啦 下年你哋買埋飯 就可以Fdj+rice 都幾好J嘅 最重要係如果你哋買到Fdj 巴塞買到BWA 曼城又會廢咗 咁你哋攞英超機會又大咗 WinWin
你真係好撚柒 同隻人人喊打嘅賤種支那狗係到互含
其實我懷疑佢自己回緊自己
🚨🚨| Frenkie De Jong's situation should be resolved in the next 48 hours; he doesn't want to reduce his salary, hence Chelsea is an option - they are now pushing a lot & are optimistic.
@JacobsBen [🎖️]
食屎狗最後的48小時
簽到嘅話請晒全post叫雞賀一賀佢
果陣又占士又肥安,佢地以為可以衝到上排
暫時呢個source唔信住 因為之前見過其他source話佢只同意踢埋出年
球會想比份新約到2024

球員想踢埋今年走
佢返左巴西
啱,睇字面影仲未有覆既
之前仲傳,如果無世界盃,影一早就走

btw
呢嗰twitter我覺得幾可信
下體會reg唔到基士文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞