[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
幾時話要籌旗出糧
依家籌旗係要砌好盤數
因為個cap係基於隊波嘅財政能力去計 好似係
你有冇計過可能唔出糧俾人
好似係因為西甲計收入嘅機制問題令到之前賣家當嘅錢唔計收入
不過最大主因都依然係咁買人但成班高薪冗員依然清唔走先爆cap
barca studio係用黎做啲咩
而家睇曼po好似睇疤po咁
槓桿
媒體部
即係youtube片同播barca tv?
人工高當然有問題 但話減就減到咩
但salary cap講係只可以用收入嘅某個%尼出糧
今年無左獎金、門票收入咪少左收入
舊球員就算唔加人工出糧%都佔多左
爆左cap咪唔可以令註冊後舊+新球員出糧<cap
所以咪無得註冊
拍片
NFT
仲有啲發行/使用權
今個夏天獌同軌瘋狂mon住疤消息
入佢地狗竇啲疤新消息仲快過呢度
笑死
只係唔明點解一個媒體製作部4分1股份都咁值得,成億歐玩
咪撚又抬底交易呀屌
發行權使用權嗰啲值錢
🚨🎖️| Hector Bellerin has been offered to Barca by his agents. The club has always liked his profile, especially Mateu Alemany. Last year, Koeman stopped his arrival and his arrival will mostly depend on Xavi's decision. [@martinezferran] #fcblive

如果買佢真心反沙狗
愛西力
佢打閘應該都>68
佢咩事?
你真係有睇過佢踢波?
有睇68
應該好難廢過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞