香港拉麵集中交流區(3)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
前排食金田家
食頭幾啖覺得麻麻
繼續食落去又好似幾好食
個湯唔會太濃味,食到尾都唔會太油膩

金田家我覺得好食喎
唔知點解身邊d朋友個個都話唔好食
前排食金田家
食頭幾啖覺得麻麻
繼續食落去又好似幾好食

金田家我覺得好食喎

金田家如果唔使排隊都ok既
點睇老銅豚王
想請問除左一蘭之外
有冇邊間d拉麵又係幼身而且好味
想請問除左一蘭之外

長濱no.1/神虎
想請問除左一蘭之外

長濱no.1/神虎

神虎
前排食金田家
食頭幾啖覺得麻麻
繼續食落去又好似幾好食

金田家我覺得好食喎

你食邊間金田家?食過紅磡果間覺得好難食 唔知銅鑼灣同元朗點, 以前係 London 食果間金田家正好多, 個個禮拜六去排頭位食
試左e神既海老名 蠔拉麵真心不錯
前排食金田家
食頭幾啖覺得麻麻
繼續食落去又好似幾好食

金田家我覺得好食喎

你食邊間金田家?食過紅磡果間覺得好難食 唔知銅鑼灣同元朗點, 以前係 London 食果間金田家正好多, 個個禮拜六去排頭位食

紅磡真垃圾 新開嗰陣諗住去試下點知入唔到口 同銅鑼灣冇得比
Pish
有無巴打去左食台風個五周年黑松露?

食左 好食過平時個啲
但都係覺得夏季限定既黑色暴雨最好食

食左 好食過平時個啲
但都係覺得夏季限定既黑色暴雨最好食

黑松露d味
前排食金田家
食頭幾啖覺得麻麻
繼續食落去又好似幾好食

金田家我覺得好食喎

紅磡真垃圾 新開嗰陣諗住去試下點知入唔到口 同銅鑼灣冇得比

除左銅鑼灣都幾肯定係加盟店黎
味千
有無巴絲知道一燈開左未,網上話20號開

今日去咗睇,未開

今日去咗睇,未開

唔該哂,咁今日就唔過去了

知唔知幾時會開

今日去咗睇,未開

唔該哂,咁今日就唔過去了

知唔知幾時會開

唔知
銅鑼灣就嚟開周月
頭先食左銅鑼灣灣仔中間有間拉麵
唔記得名
都唔錯

有沾麵同拉麵揀
沾麵有分四個份量
拉麵就冇,不過就有硬度同配料選擇
湯都幾濃 幾正
早幾日食霸嗎....完全係浪費QUOTA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞