香港拉麵集中交流區(3)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
屯門間霸嗎拉麵d湯杰撚過意粉d汁
屯門間霸嗎拉麵d湯杰撚過意粉d汁

難食到仆街
cwb 金田家點睇
cwb 金田家點睇

整體上最好食

丸京既
cwb 金田家點睇

整體上最好食

但係沾麵汁太少

霸嗎,唔岩個人口味,湯得個咸味
唔會再食

你呢個係霸嗎咩 唔係幸屋咩

對唔住
嬲得滯post 錯圖
一蘭!

丸京既

邊度有 好正!
見有人講別天神 咁我就講多次啦
別天神係比人收購左之後先開分店 (好似係)
所以成個味已經唔同晒

未比人收購之前係好食, 之後隔左幾年諗住回味下
柒既, 唔洗特登去試

個人推薦熊拉麵
一蘭!

湯世界第一 但係香港班仆街唔fing啲麵

搞到成碗麵勁難食 有時好彩就勁好食
有無佐敦推介

拉麵達人

呢間真係唔錯
有無佐敦推介

拉麵達人

呢間真係唔錯

咁撚垃圾都叫唔錯 你平時食開屎? 啲麵就南天製麵啲30蚊入面2份嘅雪藏麵 湯又勁垃圾 間野仲要勁污濁 收完錢又入返去整野食
見有人講別天神 咁我就講多次啦
別天神係比人收購左之後先開分店 (好似係)
所以成個味已經唔同晒

未比人收購之前係好食, 之後隔左幾年諗住回味下
柒既, 唔洗特登去試

個人推薦熊拉麵

幾鍾意佢個叉燒

hku個間完全唔覺得掛
個日係老闆親自煮 食完好失望
有無佐敦推介

拉麵達人

呢間真係唔錯

咁撚垃圾都叫唔錯 你平時食開屎? 啲麵就南天製麵啲30蚊入面2份嘅雪藏麵 湯又勁垃圾 間野仲要勁污濁 收完錢又入返去整野食

唔鐘意食未唔好去囉,無人迫你
有無佐敦推介

拉麵達人

呢間真係唔錯

我講到咁你覺得我仲會去? 你個腦真係有問題

丸京既

邊度有 好正!

葵芳丸京
有無佐敦推介

拉麵達人

呢間真係唔錯

我個腦就無問題,你老母就有問題,生着你個智障
有無佐敦推介

拉麵達人

呢間真係唔錯

我個腦就無問題,你老母就有問題,生你個智障

支那狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞