[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
深水埗嗰件奧恩博係咩料?
到呢一刻你仲堅持流浪有機會上到上半版=多左弱隊而非流浪勁左

No offense,你真係好撚on9

英超韋斯咸一直大部分時間係下半板,近兩季去到上半板,咁係咪英超多左弱隊而非韋斯咸勁左?

講返近d,傑志亞冠一直都係魚腩,近兩季踢出成績咁又係咪成個亞洲區多左弱隊而非傑志勁左呀
Seb > Khan
大巴塞註冊唔到嘅球員
可以友情價借嚟友會傑志嗎
佢有接受過訪問話啲錢已經洗晒啦
大埔元朗 仲有幾年前屯門
幾隊區隊簽返嚟d巴西佬幾有驚喜
祖爾 迪高 基爾頓 比圖 盧卡斯

反而南錬同飛狗簽返嚟果d好多都吹得太大
原來畢頓老豆咁猛料
醉街球員
cls 落雹照操
係,呢個係我既睇法,睇法唔同就係on9,咁你地繼續,我唔係度評論

另外你用西咸,傑志黎比,就有D 95搭8 ,西咸還西咸,傑志還傑志,流浪還流浪。

西咸就耶子上任後帶返生隊波,另外新加盟球員都好緊要,比如個人好欣賞Soucek嘅作用。

傑志係亞冠場上既表現亦都係一屆比一屆好,踢法進取左,自信心提升左,但今次入到16強,完全係因為支超沒落,如果支超Full team 出戰,相信傑志就算表現好左都出唔到線,即使支超冇退出又派U隊,係鬥得失球同短時間內多踢2場既程况下,都好大機會冇最佳次名出線。
香港是但拍一套戲成本都要一千幾百萬起跳
https://lih.kg/3106032

發現香港電影同香港足球一撚樣
永遠有班人拎外國野黎比較
係咪更加證明係因為香港人功利
樣樣野講性價比抵唔抵
多過嗰樣嘢本身無實力事
徐榮兒子赴英留學盼做職業足球員 嚴父鞭策追夢︰贏波踢得差照鬧
https://lih.kg/3106081

藍區件衫幾靚
南區會唔會又得幾17 18人踢
見到東方南區咁樣組軍
又諗到如果有十二隊亞冠可能佢地有份
不如唔好去分薄有心搞波嘅球隊積分啦
相反羅港威就用咗啲錢嚟做生意
香港人太崇優主義
眼界太闊唔識期望管理
見到臺南市啲球員踢自己聯賽嗰陣大合照揸住啲foamboard影相就覺得好尷尬
冇嘅 呢個年代係要同全球去競爭
我又覺得有比較無可厚非喎
落後咗未去追囉 it's okay
東方縮皮到咁真係痴線,20個唔夠,仲要升咗幾個U仔
清咗足足一隊人走

大佬擔大旗
早幾年多人到on9係要縮下嘅
但唔係趕走曬成條前場主力囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞