[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
http://orientaldaily.on.cc/cnt/sport/20100314/00286_006.html

原來大佬對嘉耀果年學界決賽已經係12年前
seb老豆離港,佢會唔會跟住走
廿幾歲人,唔一定跟父母走啦
睇篇訪問,徐榮真係好老豆嚟
當年遵理都仲有玩學界
而家係咪唔搞日校?
喺街都唔見啲MK妹著遵理校服
你有無睇內文
咪講咗會旅遊探喺香港嘅仔
畢頓由細到大都係香港生活
根本十足十香港人黎
好似之後比人ban咗學界
譚仔
佢識唔識講廣東話?
去到亞協會唔會俾人456
東方個格似足黑平啦
拉利既柒法又似足理文
中風似唔似細牛都要睇佢最後組軍組成點同埋新教頭點教
好想親口同佢講聲加油
日校仲有兩間(721同MK)
而且我仲搵到兩間都係學界體育聯會既member list度
但係隊制項目又真係搵唔到佢地有打
足球係12-13學年之後就無左影了
No offense 雖然唔認同超級西講嘅嘢 但你啲例子顯得你比佢更加on9
西咸近幾年 年年攞幾千萬至過億鎊買人 以支出嚟講都只係僅次Big Six 根本就唔suppose喺下半版護級 所以先炒領隊啫 以佢哋人腳而家上返上半版 成績勁咗係應該架喎
到傑志 18年對日韓+支超full team 上年對日泰+支超幼幼 今年對日泰 就算傑志係多咗經驗 信心強咗 但啲對手都好明顯弱過18年啦
叢川普撤資未
唔係駁你 純粹想補充下資料
流浪自從接收咗 林10/盧12之後其實個陣一啲都唔失禮
至於傑 雖然對手弱咗 但喺場上表現係明顯有進步 可以直接比較係對日本幾場 或者以前對泰國都唔會咁有信心

至於港超幾多隊
有人出錢開隊一定好過冇 港甲嗰班都唔係有11個就可以上超㗎 每場波搣飛執波開燈都係錢
未睇就屌先係最on9
其實佢係咪應該試下打所謂司法獨立/一國兩制/引渡條例嗰啲point 證明內部唔存在competent authorities 跟住打立法原意 睇下fifa又up啲咩出嚟
我超聯上半版都係咁排,但就被啲伍毛咬我

根本造紙嗰陣就唔差得過石門,即管睇下Helio, Gerbig, Tomas頂唔頂到垃王,Gil,Gavilán 囉
今年造紙會贏亞協。
造紙個最大不穩定因素都係紙sir
我諗無良柏會泵水既機會一定大過東狗
前提佢間公司搞得掂
我廉除咗速度之外,佢全方面比杜馬思屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞