[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Friendly?
係流浪相見到佢
返母會
亞協東南亞區四強結束,越南代表出局。

由於香港領先泰國超過13分,大於後者在亞冠淘汰賽可取分數(9.75),越南亦再無進帳,今屆系數截數時香港肯定排東亞頭四。

餘下時間可留意「印尼-澳洲」、「泰國-越南」以及「馬來西亞-香港」三對對手之間排名會否互換。
https://www.instagram.com/p/ChFU6d8vWd_/

如果佢當年同安永佳一樣返傑,邊駛用廷同彬
垃隊啲人腳準備打亞協盃?
拜仁霍踢垃隊?
係流浪相見到佢
返母會
垃隊啲人腳準備打亞冠盃?
成條片係咁吹奏,直頭傑志宣傳片咁
點解唔講下負面嘢,例如呃政府地呃政府錢,搞收費直播呃錢,一隊又多鬼佬⋯⋯仲有件件隻手遮天⋯⋯
唐文後生5年都已經好好
屌 首爾真係好似支那
定係你班友喺度J 521
你都識講件件拿手遮天啦….
港台都係件件控制
流浪個陣好強 應該爭到第三
av老棍二再踢亞協?
簽個Brian fok又話勁左
尋日先笑完佢廢
上面嗰個係假冒 市民
說起朱Sir,這個經常被笑說與張耀揚撞樣的人,在我21年的足球路上老是常出現。數數手指,原來我和他曾經四次合作,能夠這位在街場執我入職業的師傅手中退下來,我都覺得非常滿足了。當年在將軍澳的那個街場、和朱Sir的第一次碰面、加盟保濟丸前那個極辛苦的體測,一切回想起來都好像剛發生的事。到考完會考連暑假也還未放,我又再收到朱Sir的邀請,第二次跟隨他,今次是加盟福建。

在福建的所有事都很新奇,但最新最奇的就是我在場上的位置。我想朱Sir應該知道我一直都踢前鋒,卻被他放了去踢右閘。我記得當時立即哭了,因為好委屈,年輕人有誰不想做進攻球員?但我想繼續留在場上,唯有默默地接納。想不到表現又不錯,有出場機會更有入球,可能朱Sir真的有我的說明書,才懂得最好地利用我?

1.朱sir老是常出現,究竟有幾多人比佢改變咗生命?
2.街場發掘靚仔轉踢職業,以前港足特色
3.土炮前鋒改打閘,又係港足特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞