[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
嗰陣嚟就依家已經入咗籍了
巴拿都俾垃垃簽到
好似唔會 嗰陣哈利都冇計
有錯請糾正
大巴拿
能夠加盟香港球會標準流浪令我興奮不已
無錯
有寫一定要係「本地」球員先計?
疫情下出外集訓,除了要專注訓練提升狀態外,更重要的是好好保護自己!今次傑志得到Banitore 便利妥支持,提供為傑志特別設計的護理口罩和便利析-新型抗原SARS-COV-2檢測試劑盒,令球員可以更安心地訓練和比賽,準備接下來的硬仗!

Staying healthy is essential in keeping players focused during the training camp. With Banitore providing the team with custom protective masks and Banitore SARS-CoV-2 Antigen Rapid Detection Kits, the players can prepare for upcoming matches safely without worries!

#bedifferent
#wearekitchee

認真 入場睇真係好正,係將軍澳個場煩d,揸親車入去都塞
不過題外話,泡菜國日日確診十萬,亞洲足總睇過勢似會俾卡塔爾搞
*亞洲盃
世界杯咁多靚場館, 唔搞多D比賽就真係浪費
睇怕都變左張堅庭個仔第二, 大個左就唔踢波
點解入場要同人一齊?
係睇你肯唔肯放人入嚟
COVID 鬼得閒理
廉都用唔到波
佢冇,佢0潛質0能力

係咪流浪啲波成日冇直播,所以你冇入過場睇?
佢ok la
二三十碼地波至少貼住草皮去
到腳到位

好過香港好多中堅啦
https://youtu.be/DJhboF84u_o

而家睇番轉頭,佢兩個真係去旅行多過試腳
我估都要
當年傑志請得到施素高

咁奇誠庸應該唔難請啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞