[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
多謝支持
多謝支持傑志
如果蘇沙換簡就好好J
咁直接
lm
蘇沙仲爆唔爆得起
雖然根據域奇哲學 蘇沙要做當年嘅佢
列治貢敢言?
你#149個陣唔問埋
大佬 而家咩環境
仲有NO OFFENSE
以流浪而家咁既人腳我唔覺得真係好下游咁
但你用返以前個perception黎講咁無野好講
學似上面位師兄咁講
10隊屌
唔夠10隊又屌
咁不如個位師兄出黎課金搞波
再係咁就report你分身ac
佢廣西份糧都唔會高啦
多謝支持
視乎垃立取態,佢夠膽死上半季踢得好好地,下半季就雞走啲外援hea踢
新球員中最具級數的或數鍾偉強。這名26歲翼鋒過往曾九次代表港足上陣,不過上兩季因傷患困擾久未上陣。鍾偉強透露現時左膝半月板經歷兩次手術後已經痊癒:「這數年的確是傷患比比賽多,新一季最重要是身體健康,最重要幫大埔取得好成績。」他指球隊與自己上次效力相比已有大不同,但與陣中的年青球員相處得頗融洽,希望用經驗感染隊友。

鍾偉強因傷錯過港足亞盃外及東亞盃比賽,坦言樂見一眾港足隊友在安達臣帶領下進步:「自己希望在未來比賽提升狀態,可以再入選,始終亞洲盃是大比賽,自己都非常期待。」李恒𠥔亦直言冀助他重新入選港足,惟認為一切要視乎鍾偉強自己的心態。
其實都唔係大屌
無乜好嘈
10隊好難避免地攤薄左人腳
調整好睇波期望就ok
始終係望緊恆常有4隊踢亞冠
笑llm
初代大埔(首次升上頂級聯賽頭幾年)最有級數球員係咪祖爾? 記得勁到比南華買咗
的確絕大部分嘅球員能力都好差

但只要佢哋認真啲勤力啲,港超節奏應該會好過之前嘅
傑志=RB (有經驗 穩定 訓係度都夠贏)
理文=拉利 (有實力 但係仲差d經驗 又成日master plan戰術大屍上身)

東方=Benz (比上不足比下有餘)

藍區=L平
流浪=老麥
(間中比到少少威脅3大隊 但是多數都係收皮 反而小心比下面5隊偷雞)

大埔=alfa
Ssp=哈屎
中風=細牛 (青訓)
u23=Am (要湊住唐仔 u23班人智力都咁上下)
港會=威記 (有歴史 但是依家廢既)

岩岩好
首爾水浸喎
Kidchild 友誼賽會唔會取消
祖爾算好勁
同期好似仲有個祖利亞 又係去左南華好似
打防中 中屆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞