[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
一名中華台北的球員本來已經簽約阿妹個隊,唔知點解又走左,而家好似考慮緊一名未在大陸踢過既邊路港將。

金牌經理人: 覺得可能係孫銘謙
傑志夠唔夠U22踢精液盃架
求其抽三個u18上黎夠啦
金井左閘 楊憲樂右閘?
嚴啟倬同容昊兩個本身跟緊操既都已經去左第二隊
可能都唔志在精液盃
我覺得個U18龍可能會踢正選
加埋Sogo+曾以行就搞掂
呢期台灣佬唔去都係政治問題啦
艾拔簡勞
完全唔想理呢條蛋散講嘅嘢
此外,傑志今季亦從U18隊中晉升數名球員到一隊試訓,分別為甘智健(後衛)、嚴啟倬(後衛)、容昊(中場)、曾俊軒(後衛)和張桂華(門將),各人在月初均協助傑志U18贏得香港超級青年聯賽 - U18 聯賽盃冠軍。繼師兄曾以行之後,甘智健和嚴啟倬同樣於6歲起加入傑志青訓體系並極有可能成功成為一隊成
好似一路有教元朗U隊
跟住教港隊U仔
係泰國單嘢之後被雞
跟住理文U隊啲相都有見到佢教波
Fukien FC

【綜合物流,新科試驗,Burger's Friend Forever 及 金通策略 主力贊助】

球隊主教練 “鄧冠研” 落實新一屆將加盟港超球隊 "晉峰" 擔任主教練一職,綽號椰汁既鄧 Sir,效力球隊超過十年,並擁有 A 級教練牌照,一直擔任體育老師之餘,亦曾出任香港地區精英隊主教練,香港 U18 主教練,理文 U16 主教練,並一直協助足總訓練香港各 U 隊及培訓教練等工作,擁有豐富教練經驗。

希望汁 Sir 未來繼續發展順利,為香港足球繼續堅持信念,明天總比昨天好,為足球大家繼續加油!!!!💪🏻🥰👍🏻

#升級球隊顧問教練🫶🏻💝
#首個衝上港超既FukienFC職球員🤟🏻
#為香港足球繼續貢獻🤝🏻👏🏻
#我地全隊都支持你💖
唔計外援,中風係咪大部份都係U隊升上嚟嘅人?
Chan!
睇落似有料
不過汁sir呢個名都幾難聽下,容易聯想到汁男
咁睇嚟嚴啟綽都係外借
尋晚一仔friendly 踢成點? 贏波?
67分鐘換走咗 full time贏2:1
仲有專員張廣然
簽王睿都好過佢
溫智豪都屌打Tena

同埋球員溝通上都方便啲
當fake news咁聽下算
外流野唔係個個都吹到
心血少唔好睇盧錦宏踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞