「19/7 東張西望被盜信用卡案」究竟係邊間銀行

496 回覆
285 Like 10 Dislike
其實Citibank個app都有得鎖卡
有次唔見咗銀包,就鎖咗先
邊個位鎖卡?搵唔到
debit card先有得鎖
credit card係冇既
行山,揸兜係熱門信用卡奶嘢嘅銀行
當然啦呢兩個就算用都唔係百分百中緊,只係相對容易中之外,中咗之後銀行嘅服務係好差,特別係行山好難想像一間咁大嘅集團啲客戶服務可以咁閪

個人意見最撚穩陣就係用啲入錢嘅卡,上面有講好似za 嗰類,一係就轉間相對穩陣嘅銀行,個人推薦:dbs
Dbs 係一間連銀行保險箱都可以唔見既穩陣銀行
Citibank 真心好好 個陣收到sms 話碌咗幾萬外幣既消費,個陣以為係呃人短訊無理佢 到晏就check email ,見到Citibank sd 就知應該係真。我即刻打上cs講返件事 (唔洗點等) 之後就話扣住咗條數,如果唔係你本人 可以唔洗理,佢幫我cut 埋張卡,話之後寄返新卡我。
保險箱都竟然有人吹奏
條友坐左幾多年
行山 西亞 保險箱先係頭三
揸兜排第四
想知
屌 最近我老婆張恒生信用卡被盗用
Card center 話有可疑交易
佢人係葵芳office返工
打上card center話盗用果個人係觀塘7仔係咁look卡
即時cut 卡報警 card center話hold住數唔過

之後寄晒口供紙 備案果d文件畀佢

尋日打黎話佢哋內部查完reject左
要我老婆找俾人盗用左果舊錢

痴線

而家仲可以點?
有冇人有經驗?

係要硬食?

恒生我屌你老母
我老婆都係恒生出事
可唔可以幫下我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞