即影即有貼相 / 集中討論post (3)

990 回覆
7 Like 2 Dislike

唔好壓實,有時我影完嚟手放入袋,
頂到第D相機,壓到張相,
或者頂住D野頂彎左,
都有機會會冇咁一忽。

我多數係搵書夾

沖緊相果陣壓住好咩?
我之前又冇聽過咁做法

果時都是話“唔好揈“,“唔好照陽光“,“由佢放埋一二邊“ 咁最好

我最近有張好似係屈到近底個邊,
果個位都gg左

我以前玩寶麗來 joycam 都唔會壓

我唔知,好似書簽咁sip住囉又唔係夾實
暫時冇事

不如之後你試下就咁放啦,唔好夾。

上面張廢片就係就咁放喎
好啦下次再試

因為壓住張相, 藥水有機會分佈得唔平均, 影響個影像.

反而宜家熱天影, 我真係要考慮整D凍野去"沖曬"張相就真, 紅到呢~~

又學到野

我都係學野炸~
fail相大大堆之中學習 
kickstarter幾時要填地址

咁快填都冇用,咁耐先寄分分鐘一半人都改地址。
所以佢都費事要人咁早填,我諗

關咩事 

關咩事 

估炸

(不過我自己11月或之前應該都係填舊地址,如果12月後寄,我都是要改地址。如果係courier就好d可以自己打上台度改)

關咩事 

估炸

(不過我自己11月或之前應該都係填舊地址,如果12月後寄,我都是要改地址。如果係courier就好d可以自己打上台度改)

你要搬屋?原本預18年2月寄,而家提早一兩個月。如果12月已經搬咗,可以直接填新地址啦。

關咩事 

估炸

你要搬屋?原本預18年2月寄,而家提早一兩個月。如果12月已經搬咗,可以直接填新地址啦。

新地址未知
都講下這個印相機啦~

菲林變相紙,真係印出來。
應該係KO左Impossible塔個價錢,抵既都,好似係。

好似三舊幾水,水貨。
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

有冇真相print 出嚟個效果如何
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

Amazon 直送 $275 only
個價好低;但感覺好玩具
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

個價好低;但感覺好玩具

tomy出 真係當玩具好了
tomy出高過多好似好實用又幾得意嘅玩具
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

個價好低;但感覺好玩具

tomy出 真係當玩具好了
tomy出高過多好似好實用又幾得意嘅玩具

小妹妹market
小妹妹唔識/唔可以用信用咭買
放格仔舖賣4××蚊應該都吸引既

有冇真相print 出嚟個效果如何

廣告見到咁
照咁睇好似iphone個mon著數d
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

Impossible 個塔係咪停産左
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

個價好低;但感覺好玩具

即係Instax sp?
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

個價好低;但感覺好玩具

應該不同吧
Tomy 係反射電話個 mon ,好似係
有冇巴絲做白老鼠
都講下這個印相機啦~

好似三舊幾水,水貨。

個價好低;但感覺好玩具

應該不同吧
Tomy 係反射電話個 mon ,好似係
有冇巴絲做白老鼠

我就唔會嘞~
我鍾意影但冇乜興趣印
公司printer印仲靚啦~
(雖然無啦啦唔會咁做)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞