即影即有貼相 / 集中討論post (3)

990 回覆
7 Like 2 Dislike
Btw持有I-1既話……
(有半年時間)
(有半年時間)

(有半年時間)

快d賣

我覺得i-1係一個觸發點,令新一代了解到攝影原來可以咁過癮,可以咁簡單。但佢成本實在太貴,感覺亦唔方便。

歷史任務完成。
(有半年時間)

快d賣

我覺得i-1係一個觸發點,令新一代了解到攝影原來可以咁過癮,可以咁簡單。但佢成本實在太貴,感覺亦唔方便。

歷史任務完成。

而加lomo 似行緊以前Polaroid 既路
將攝影加入玩味同令攝影變簡單明瞭
(有半年時間)

快d賣

歷史任務完成。

有少少喎似乎

btw新機個bellow我好想下佢
睇條片似乎係真bellow
(有半年時間)

快d賣

歷史任務完成。

有少少喎似乎

我見到個bellow 都扯左 但又唔想做白老鼠
新機係幾好j
bellows之餘摺埋又慳返個鏡頭蓋
remote又收入機身唔洗多舊野
(有半年時間)

快d賣

歷史任務完成。

有少少喎似乎

我見到個bellow 都扯左 但又唔想做白老鼠

先決係我相信佢既介紹先啦當然就
至於白老鼠

諗緊
新機係幾好j

睇佢條片
佢又冇好講個bellow

我初時唔肯定佢係咪硬既部件撑起
睇左幾次,覺得係真●bellow
新機係幾好j

睇佢條片

睇相似硬 但尋日睇live又覺得似真嘅
新機係幾好j

睇佢條片

睇相似硬 但尋日睇live又覺得似真嘅

我無限loop左十九幾次
睇都無睇就Back咗 
睇都無睇就Back咗 

有錢就是任性
睇都無睇就Back咗 

有錢就是任性

化巴不嬲都好堅
睇都無睇就Back咗 

有錢就是任性

化巴不嬲都好堅

我係諗住Early Bird價入,唔啱放番出去都唔會蝕 
睇都無睇就Back咗 

有錢就是任性

化巴不嬲都好堅

我係諗住Early Bird價入,唔啱放番出去都唔會蝕 

尋晚睇先usd廿二萬幾
宜家39萬幾

btw 30秒前back左套銀座combo
第日去銀座影相 (我講天水圍個銀座 )
同埋方型相紙又大張過mini,就咁望落去操作上易過Polaroid風琴機。長遠諗,將來燒哂100c都可以頂住癮先嘛 
同埋方型相紙又大張過mini,就咁望落去操作上易過Polaroid風琴機。長遠諗,將來燒哂100c都可以頂住癮先嘛 

個bellow唔知點解有少少致敬feel
但條片又冇特別講個袋袋

個bellow唔知點解有少少致敬feel
但條片又冇特別講個袋袋

俾你地搞到我想back
俾你地搞到我想back

唔好啦,貴呀。
而且佢係29/9成功左個計劃先至俾錢,
宜家back,18年3月先ship,(屌尋晚先話2月IPHONE咩)
等咁耐,唔好啦。

原文:
• If this project is successfully funded, your card will be charged $XXX.00 on September 29 at 12:00 pm.

上次automat都籌得好快 可惜過唔到一百萬個stretch goal
上次automat都籌得好快 可惜過唔到一百萬個stretch goal

照我記得尋晚個數同今晚睇
USD
昨:22X,XXX
宜家(未UPDATE哂我相信,我都24XX號咯)
$395,531
pledged of $100,000 goal
2,384
backers
days to go

上次三十五萬已經第一個stretch goal
今次快到skip咗
我直覺佢這架機hit到經典仲hit中潮流
潮流除左係玩
仲包括“知道玩家點影,點袋架機,鍾意咩樣/色“

富士飛機mon其實都中,不過佢係中左班小妹妹:用7s, mini機果班,或者插班女學生。

飛機mon對佢地來講係太貴。

leica我諗佢都係諗“尊貴客戶“,合理既。
當有一日學生妹都拎leica,果架就唔再係leica了。

impossible果架,leica既價錢,但又想普及,好似富士咁。好似係。
impossible菲林咁既價,至少學生已經好難諗,去哂fuji mini消費機啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞