即影即有貼相 / 集中討論post (3)

990 回覆
7 Like 2 Dislike
做下打手先

呢款菲林使唔使專登較暗黎影相??
做下打手先

唔明白
做下打手先

唔明白

impossible D菲林要較到個光暗轉圈到最暗果格, 唔係就好易爆光咁
唔知呢款會唔會好咁?
做下打手先

唔明白

impossible D菲林要較到個光暗轉圈到最暗果格, 唔係就好易爆光咁
唔知呢款會唔會好咁?

應該唔會咁架~
你是咩機,配合咩菲林?

唔明白

唔知呢款會唔會好咁?

應該唔會咁架~
你是咩機,配合咩菲林?

上午,極好天日光
路上的箭咀仍然可見
印象中都係轉多大半格至一格黑色咁上下
好似係用SX-70 Sonar
做下打手先

唔明白

唔知呢款會唔會好咁?

應該唔會咁架~
你是咩機,配合咩菲林?

舊sx70 with impossible
做下打手先

唔明白

唔知呢款會唔會好咁?

應該唔會咁架~
你是咩機,配合咩菲林?

舊sx70 with impossible

如果跟600 film唔加filter就爆哂
巴打 何謂叫一張好嘅黑白相

黑白即影即有菲林
品質冇問題
就係好嘅黑白相
pre-order lomo square 定 one-step2 好

Why not both ?
pre-order lomo square 定 one-step2 好

話時話老母仲有一日完back
要磅水未呢?

要磅水未呢?

唔記得幾會過數
利申:black 咗部老母 square, 心思思想入埋 onestep 2

要磅水未呢?

Just checked
Said 29/9 12:00pm 過數

要磅水未呢?

Just checked
Said 29/9 12:00pm 過數

美國時間
放工去過定數先

利申:black 咗部老母 square, 心思思想入埋 onestep 2

應該one step 2 最快到手

應該有幾間主要舖頭有水貨賣

應該有one step 2 加菲林水貨套餐賣

利申:鳩估

應該one step 2 最快到手

應該有幾間主要舖頭有水貨賣

應該有one step 2 加菲林水貨套餐賣

利申:鳩估

成個腦都係 onestep 2 loop 緊

整張 富賤 wide 解下毒先
Lomo Belair 6x12 w/ instant back

Lomo Belair 6x12 w/ instant back

其實我已經解左毒
真●5-8分鐘
真●冇左層霧

只不過咁
大家成日問邊度平
如果價錢係可以去到120-160呢~

咁我要狗衝了

其實我已經解左毒
真●5-8分鐘
真●冇左層霧

只不過咁
大家成日問邊度平

咁我要狗衝了

120會唔會諗多咗

雖然我都想

其實我已經解左毒
真●5-8分鐘
真●冇左層霧

只不過咁
大家成日問邊度平

咁我要狗衝了

120會唔會諗多咗

雖然我都想

間間唔同有貴有平
富士咁抵影
到3月有四方老母之後

總要有希望
所以宜家新菲林我唔會keep太多
所有有玩既巴打都齋買儲菲林唔影

可能我都係

新手留明

你確定你係新手?
靚到痴線

post多張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞