即影即有貼相 / 集中討論post (3)

990 回覆
7 Like 2 Dislike
Btw 乳巴有冇入one step2?

再入我死得

下個月先囉

睇下點 因為四方老母做到既
佢好似冇
況且彩虹機其實我有
只不過係黑色歐洲版

再要覺得有D重複

Polaroid 係重覆架啦
Btw 乳巴有冇入one step2?

再入我死得

下個月先囉

睇下點 因為四方老母做到既
佢好似冇
況且彩虹機其實我有
只不過係黑色歐洲版

再要覺得有D重複

Polaroid 係重覆架啦

係 這款歐洲版
我已經有2架

一架估焦 一部REVUE版Sonar

所以先唔買住
出下舊相引人中伏先

PUSH
one step 2定SX70好?
BTW肥花咁多二手飛機mon既

恐慌性拋售

近排都多機掉出來
好似係

Lomo正式賣我諗仲多飛機moon

飛機mon係SQ10?
其實係個樣麻麻地
Instax square film $13.94 per pack
Polaroid I-type $15.99
冇優勢喇 富士終於有競爭喇

再加上lomo 同fuji 部square 機機價都幾貴下
Polaroid 應該有得鬥下

真係今個月發生咩事

至於飛機MON

諗起都興奮
唔差在packfilm 番埋黎啦

整番packfilm係必要的
本身想買I-1 但價好高
出one step 2 好想衝

緊係後者。
本身想買I-1 但價好高
出one step 2 好想衝

i1個設計唔得
該有的功能冇
數碼野反而多=$$$

緊係後者。

未必,成班同事朋友梗係one step 2方便

飛機mon係SQ10?
其實係個樣麻麻地

唔似咩
Back左Lomo square 心思思想轉其他色
Instax square film $13.94 per pack
Polaroid I-type $15.99
冇優勢喇 富士終於有競爭喇

再加上lomo 同fuji 部square 機機價都幾貴下
Polaroid 應該有得鬥下

真係今個月發生咩事

至於飛機MON

諗起都興奮
唔差在packfilm 番埋黎啦

整番packfilm係必要的

除非有新機用packfilm
我唔敢話一定冇
例如話(ff mode)
寶記下一波新機係風琴的話……

我back啡皮
雖然我都鍾意diana系色水

未到期仲可以改

緊係後者。

成班同事用電話同Instax mini咪算 

雖則上次拎部風琴Farewell位幾好嘅同事 

我back啡皮

未到期仲可以改

我Back黑色,諗住襟污糟啲 

緊係後者。

我用wide fuji
方便開心share

明年就出四方老母

我back啡皮

未到期仲可以改

興趣野無所謂架
個個人鍾意野唔同嘛

我back啡皮

未到期仲可以改

興趣野無所謂架
個個人鍾意野唔同嘛

但其實我鍾意其他色多啲 

緊係後者。

我用wide fuji
方便開心share

明年就出四方老母

無風琴重到死,唔係重視都唔拎出嚟用 

我back啡皮

未到期仲可以改

興趣野無所謂架
個個人鍾意野唔同嘛

但其實我鍾意其他色多啲 

爭少少錢,改啦不如。

你出去影相有幾污糟呀
又唔是訓街

緊係後者。

我用wide fuji
方便開心share

明年就出四方老母

無風琴重到死,唔係重視都唔拎出嚟用 

同同事朋友,我覺得快有得睇最緊要。
拉撕係靚既
只係我冇玩姐

緊係後者。

我用wide fuji
方便開心share

明年就出四方老母

部風琴重到死,唔係重視都唔拎出嚟用 

拉撕係靚既
只係我冇玩姐

等一兩個字啫,等嗰吓其實都影緊其他 

拉撕係靚既
只係我冇玩姐

算快,效果又冇得頂。

拉撕係靚既
只係我冇玩姐

算快,效果又冇得頂。

嘩宜家拉撕二手HKD400 一盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞