唔係話咩 但Eason其實都真係算係咁

492 回覆
1916 Like 1069 Dislike
慶回歸係慶祝香港回歸中國管治,係endorse緊共產政權嘅統治喎,咩好小事,咪又係支持緊共產政權,種族滅絕咪係高壓施政其中之一,雙重標準
支那人真係食開屎
Eason對本土嘅貢獻、實力、成就根本就無敵,趕走佢quit香港市場,對香港文化(音樂)根本係壞多過好,何況對比係其他奶嘅偽人,Eason要賺大錢,洗鬼依年半都咁靜,首孤勇者喺上面咁hit,上去唱一唱live佢都可以搵大錢啦。
I want...正好多
首歌同lol個動畫合作個喎,應該一早決定好不過真係唔明首廣告歌點解紅到咁
你又知買果d係黃?
額頭寫住?
真呀,首孤勇者響上面根本年度hit歌肯定大把演唱job搵佢
而且出一首歌咁低利潤就叫食大陸水
唔講仲以為首歌係《中國人》or《中華頌》
我覺得佢似港豬多嘅但係呢幾年喺香港搞開幾個都係慈善show,有冇點上去搵,都真係算係咁啦
老老實實微博po呀豬呀狗都出得架啦
佢都無親口講過d咩
真係無需要反到佢咁
mirror 又食富臨又食M記
咪大把人聽
Eason無乜表態算係咁架啦
係阿 佢一係唔撐 一撐就柒
新疆棉單野搞到自己adidas永久代言都無埋
真人藍到仆街
咪啱支那人呢d垃圾taste
見到d正評真係嘔血….
Fake news嚟
依家就個個話佢藍,又屌呢樣嗰樣咁
到佢開演唱會啦,想睇嘅又咪買唔撚到飛
最撚好笑係,話佢藍嗰啲人又會係呢個時候撲到佢啲飛,突然變咗忠實fans入去打卡
香港人就係咁架啦
佢都唔係viutv 點會唔藍?
講句生日都唔得 真係惡過共x黨
食富臨真心cls,個d咩美心吉野家係仆街但都只係用把口9up,富臨係直頭福建幫斬手足,係721白衫level,根本完全唔同層次,仲可以食富臨既人到底有無良知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞