唔係話咩 但Eason其實都真係算係咁

492 回覆
1916 Like 1069 Dislike
咁多人反你你就反省下啦
仲好意思喺度懶係與眾不同
所以講過以上四點言論嘅,只要無公開悔改,一律當共匪
平反Eason
張敬軒無參加大陸節目?無祝祖國生日快樂,一點都能少?封左神捍衛廣東話,真係笑撚死我,陳奕迅標準高到痴線,總之中國就係原罪,萬劫不復,張敬軒條bar就鬆過你老母閪,可以彈出彈入,雙重標準,柒頭
我咪就係講緊捍衛廣東話係咪等於唔可以同中國有任何關係
原來又係踩佢捧張敬軒 咁我冇嘢好講啦 我都唔反軒
fyi俏郎君vocal producer陳奕迅有份 仲唱咗一版 張敬軒自己都講過多謝佢 不過算啦 佢都係忘本㗎啦 明嘅
睇得多抖陰放棄深層思考 原來就係你呢種人
咁大單嘢唔識睇清楚先表態嘅?網上咁多新聞有講唔識睇嘅?
就算我當佢嗰時真係急得滯無睇清楚,呢幾年大把時間俾佢睇清楚掛?
咁結果呢?有無公開撤回?有無道歉?

係無呀!咁你哋都可以兜?

平時其餘藝人、youtuber少少嘢都可以畀你哋話藍,而家牽涉種族滅絕就反而可以兜?
咁只能證明兩個都藍,唔代表啲咩
咁咪死返中國
屌你老母重送錢畀支共國民做乜
未有19年之前你瘋狂買有新疆綿產品又點計
係撚1,2日之內發生,之前都已經嘈左一大輪啦,而且件事辣到自己身上邊有可能都唔睇唔清楚件事?如果真係咁我會對佢更失望
係娛樂圈身不由己我可以理解,你最後個句其實成件事都未必係佢意願我都好認同,但身不由己一回事,直頭試圖改歷史黎幫自己洗白話自己唔知唔清楚係好合理真係好痴線
深層思考完,唔覺你罷聽會對佢有咩影響
不嬲都雙重標準
你講嘅吵一大輪係指咩先
如果你話新疆教育營嗰d嘢
我從來冇諗住改歷史 我直頭有親戚去過新疆
共產黨75之後就係新疆搞恐怖統治係事實
但點搞同搞成點 根本佢地就唔俾新聞報導
普通人亦都長期懶理
單講新疆棉同娛樂圈嘅關係真係bci嗰次俾人爆話hm有份抵制新疆棉先開始吵 同埋真係好多普羅大眾開始留意
如果唔係之前邊有明星主動提過新疆?
對上全部屌緊你 你智障?
我講緊廣東話個point你就柒少陣
冇記錯嘅話muji同uniqlo而家都仲用緊新疆棉
其實有時間屌藝人不如監督下民主世界d商家佬點解死都要奶中國市場好過啦
你睇下成個post幾多成撐eason
幾多成撐你呢d垃圾黃衛兵論調啦弱智仔
唔識睇字識睇數字啦掛
睇吓正負評比例啦
環球pr識做嘢嘅話就唔會搞到依家咁
同商台反枱 又捧唔紅新人 一味推啲歌手上tbb做聲夢導師
人地英皇就真係有pr啦 文匯之星都吹到變暗黃
你叫人用翻對mirror既標準對所有藝人啦
onlun79
笑死 咁叫踩佢屋企10隻eason碟 一隻張
敬軒都無 我話明係單春死忠都係到屌緊佢口講一套做就另一套
我入場睇佢講嘅嘢同佢之後做嘅嘢兩回事都唔屌得?
中國好聲音
幫lol唱主題曲
C'mon In~隻國語碟
世界上不存在的歌 重唱
真正係捍衛廣東話歌捍咗啲咩?
我寧願佢無講過呢句
笑撚死
睇正負皮
我夠正皮咗個post 咁點?
我陳奕迅死忠夠係屌鳩佢 我成屋都係佢嘅碟咁又點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞