唔係話咩 但Eason其實都真係算係咁

492 回覆
1916 Like 1069 Dislike
PR應該係收到共產黨嘅指示,講到唔解約就封殺
焗住出封聲明
有邊個新移民唔係
係咪就黎窮到無錢開飯 請PR上黎連登洗白
公司要做個decision佢可以點
筆解約費係Eason賠?
如果Eason真心奶點解唔見佢出任何大陸節目?
班軒公 Mirror fans double standard都有個譜啊
eason係咪要開演唱會啦
真 無啦啦又變小事
快d開演唱會啦
我想睇
黃衛兵啲標準佢話乜就乜啦
又一個無獨立思考既人證乜撚野證姐
佢係黃絲領袖?要經過佢認證先係黃呀
eason咪開左個慈善show囉 盲反又睇唔到
要比做得野多
就唔好拉軒仔落水啦
自取其辱

都話我eason fans
佢d side track我全部識唱
但我真係唔覺佢係香港存在

佢呢排個icon咩事?
聽咪聽 唔聽咪咪撚聽 講咁多理由說服自己又有乜為
反正你條撚樣都唔係買碟買乜買物
用實際行動支持歌手架啦
唔撚係聽下Spotify就係支持下話
敵人嘅敵人就係朋友
啱啱出嗰陣明明好霉冇咩人理,唔知點解早兩三個月無啦啦紅咗
調轉來講你同林鄭話批評佢就係白色恐怖,冇分別
香港歸屬感同邊度出世冇關係,雙非講普通那班人你又覺得係真香港人咩
我地mirror都推左無唱啦 又唔見你講
咁所有歌手基本上都係PR公司搞㗎啦
你唔洗反佢地啦
支持楊千嬅容祖兒twins林二汶
Madonna?
笑左,邊個拉邊個落水都未知,張敬軒fans最鍾意捧到佢上天,為香港樂壇做好多野,甚至吹到佢係廣東歌捍衛者,明明最鍾意揾陳奕迅嚟做襯托又唔承認,三句唔埋就新疆棉,又會問佢去左邊啊,係咪返左大陸上節目。

問題係要串單春返大陸揾食ok,但自己偶像又唔係無返過,仲祝晒祖國生日快樂一點都不能少投晒誠添,又可以話佢大陸出世嘛,咁呢d傻粉唔係雙重標準係閪咩,視而不見,on9
LOL好多歌都好紅
不過同意孤勇者好難聽
我睇唔到
總之Eason 冇心奶共
其他就係有心奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞