唔係話咩 但Eason其實都真係算係咁

492 回覆
1916 Like 1069 Dislike
人瑞祖兒都係將廣東歌喺大陸發陽光大
佢地本身就係一件無靈魂嘅商品
呢啲唔係 "算係咁"
只可以叫無立場
你不如當佢係一個bluetooth speaker
拎佢去公園播又得,拎佢返屋企播都得
就算你要拎佢去公廁到播 用後請沖廁 佢都要去
跟本唔需要對呢班人有希望,到最後都係講錢
新經理人你好
人瑞禮貌握手又唔得
其實最後有無賠$比adidas?
孤勇者
mirror只係班聲大夾惡嘅fans玩搬龍門
代言紅店就賺藍養黃
鄭州加油係人道主義,唔關政治事
慶埋回歸都只係形式主義嘅小事
但又屌鳩其他歌手上tvb唱歌已經罪大惡極罪無可怒
基本上mirror做咩踩底線嘅事,佢哋都識將條線一推再推,只要唔係XXX算係咁啦
唔撚記得咗佢同g奶唱過首歌頌共狗嘅歌????
cls eason呢d仆街都可以洗底
人地靜靜雞mind his own business唔得既,一定要出post既
一陣比啲小粉紅/PR見到又會比人嘈,PR又要喺佢微博出聲明撐共
所以jer同marf不能原諒
死PR, 你全家截肢,老婆仔女全家永墮地獄
米高佐敦Adidas代言人
其實佢會俾人鬧係正常 因為件事真係柒
但係唔知點解佢一個藝人一張網上聲明講兩句嘢可以等同支持種族滅絕
仲要去到同林鄭甚至習近平類比嘅地步
呢個leap真係大到我唔知點得出嚟

同埋睇翻條timeline
支共09年75事件之後就開始係新疆做嘢啦
bci本身只係環保組織
連bci h&m自己都係2020年先講明抵制
仲要佢地當時都唔敢用種族滅絕呢個字眼
按照咁高標準要咁樣類比法咁係咪09後20前幫襯過bci入面d品牌嘅都等於有份俾錢支持種族滅絕
都唔使講muji u記今時今日仲用緊新疆棉
係咪平時見有人著就衝上去鬧佢支持種族滅絕 有frd著就即刻絕交
自己失望唔聽冇所謂 個人選擇
但死都要掉低句支持種族滅絕捉住個藝人嚟審判係咪會令自己個心好過d?
藍奕邦認証左啦 仲講佢黃定藍
相反陳奕迅龜縮咁耐有冇幫香港做過d咩呀

利申eason fans
純粹睇唔過眼d盲粉係要攞軒仔出黎踩
其實係
連登仔反上腦只係
唔講佢食唔食大陸水
淨係知佢無再係香港做歌
我係藍,成日上黎扮黃搞分化

宜家d pr手段真係低莊
講真,唔係你話講真就真
你死全家啦
算啦 班人柒左唔會認 鬥黃搞死完D公眾人物就拍拍屎忽走
你話佢過火左 話佢雙標
佢又一大堆藉口話case唔同呀黎自我安慰 (可能岩岩先諗到點拆)
軒仔Mirror唔同呀 比d 包容呀咁
果時唔見你地包容
根本班道貌岸然既仆街先就自我中心
佢話岩就岩 把尺係佢度 自己仲要唔知自己仆街
當正自己正義之士先驚
不嬲都覺得過份批鬥佢
被動藍同主動藍
都係藍
上乜撚嘢需
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞