唔係話咩 但Eason其實都真係算係咁

492 回覆
1916 Like 1069 Dislike
龍門任搬架啦
PR收皮啦
Whatever
係藍就唔會仲請黃奕邦上去啦
件撚件都洗白
以前有買零食,但真係以後無再買
無特意罷聽,但係佢自己D歌近幾年無咩啱聽,而家歌單入邊得以前果D,講緊舊到係我的快樂時代
但諗落又係好怪
當初如果同adidas解約係為左奶共咁依家應該狂係支那奶緊人民幣賺返解約個筆錢
但奇就奇在佢解完約好似隱左形咁
支那個邊應該好歡迎佢 正路應該食住條水上
其實Eason都知單嘢自己衰咗
唔係都唔使潛水咁耐 連本身一早傾好咗嘅job都要臨時甩底
如果Eason覺得冇問題嘅話
佢大不了可以好似林二汶咁你有你鬧
佢有佢繼續出show賺錢 尤其是佢等錢洗
感覺Eason鍾意去台灣多過返大陸唱歌
都唔止一次讚台灣觀眾守規矩
唔會亂打拍子 揸住部機拍片
你無見到有唔代表無
自從新疆棉之後真係無再買無印 其他同類野都開始會睇清楚標簽先買
中國好聲音都係佢爆料有內定
佢14年出聲 屋企就比人搞
冇架啦,唔係黃都一定唔係藍
真 有幾多軒fans會出嚟踩eason
次次兩個好似綑綁咁
大陸嘅經理人要定期上堂,統一接收黨嘅指示,藝人真係未必對政治宣言有太大控制權
今年初張敬軒喺頒獎禮度講多謝過去幾年鬧佢嘅香港人。如果其他人有咁講過,都應該得到大把人寬容,但係無吖嘛。其他人比人鬧完例如紫頭會索性北上,SM拍片一次過屌晒鬧過佢嘅fans。如果eason仲係珍惜香港嘅巿場,要點做有版你睇。
係囉 公開支持何桂藍都唔得
做錯一次就俾連登仔踩到地底泥
鬼叫佢紅咩
本身對Mirror無乜感覺,但班fans好撚乞人憎
首只是太愛你好紅
同埋依家連支乎都search唔到張敬軒
都是支那人別分得這麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞