唔係話咩 但Eason其實都真係算係咁

492 回覆
1916 Like 1069 Dislike
其實同樣我都唔覺joey twins果d係藍

新疆棉單野係柒架喇

求其喇 想聽咪聽 唔聽咪唔聽

D歌除左主唱仲有作曲作詞架麻

播到佢既歌會照聽 唔會飛

但就真係唔會主動搵佢既歌
14個陣佢係有講過野
跟住我是歌手拍好左都唔俾上
咁樣唔叫封殺叫咩
其實而家上連登獨立思考好緊要, 特別19年開始
太多人有心起哄製造話題去攻擊各種人同事令到成個討論氣氛好扭曲, 各個藝人, youtuber, KOL, 甚至普通路人都無一倖免

邊個邊個冇表態, 班連衛兵又屌, 邊個俾男人殺左. 就實係個女人做雞抵撚死, 最恐怖既係你會見到好多人和應, 你想認真傾時班友已經發緊顛, 完全接納唔到其他意見
自己係演唱會講過要捍衛廣東話
過一排咪唱中國lol歌
台灣加香港個市場夠哂佢食啦
忘本咪呢啲
重點係佢真係中國人,改變唔同
大中華膠
但佢衰最無得原諒嘅種族滅絕

我寧願佢調轉支持71國慶屌黑暴
到底咩人先可以支持集中營
主動放棄一個全世界冇人唔識嘅國際大牌終身代言
佢應該係地球上唯一一個
你都幾搞笑 lol首歌係台灣都好紅 點解又變咗中國歌
利申覺得首歌一d都唔好聽
同埋新疆棉之前佢仲有keep住出廣東歌
致明日的舞 是但求其愛又當唔係?
咪就係俾人日屌夜屌到佢潛足幾年聲都唔敢聲
本末倒置完然後話佢忘本
佢同何詩friend唔出奇
反而好奇佢同林夕仲係唔係朋友
好多廣東人鍾意軒嫁
唔好睇小佢
你太唔熟中國國情
喺中國,黨大過國
黨大過公司
一關於黨嘅嘢,唔止冇分參與,隨時自己/母公司係最後一個知
其實你地唔好諗到班藝人識分黃藍呀、咩美心富臨個啲,大部份都係好港豬淨。
當然有一班係因為公司所以唔敢出聲。佢地有啲合約係公司安排工作比佢地,要佢地上電視台唱歌個啲
關台灣紅唔紅咩事
個腦short 撚咗?
中國game 中國人填詞作曲 共產黨用嚟做抗疫曲 上中國啲唱歌節目賺人仔
捍衛咗啲咩
佢洗撚理你班黃港豬咩一開show咪又係爆場
又嚟
佢份聲明邊忽講過支持集中營 支持種族滅絕
就連歐美有共識有證據去企硬都係講緊呢幾年嘅事
中國管到新疆咁嚴就係唔想俾人知
普通人點會真係跟得咁貼
唔係新疆棉搞一搞大把人都唔知新疆發生緊咩
佢柒還柒 上升到支持種族滅絕真係好誇張
唔係話咩 但mirror都真係算係咁
你都嘥氣啦,張學友咪又係跪

你覺得單春就算出嚟講,之後唔跪咩?

根本就係唔講就算,因為知道點都要跪,唔講咪有你呢啲柒頭以為佢唔會跪
漏左個point未講
Eason身邊最friend嗰班有幾個都藍到黑 eg謝霆鋒 蘇永康
你估佢見到謝霆鋒咁樣賺到盤滿砵滿,佢會睇唔到呢個財富密碼咩?
你估以佢既身價 佢肯既話佢喺大陸唔會賺得勁過謝霆鋒咩?
但佢冇咁樣做啊!佢反而走去接埋d一睇就知冇乜錢賺既傷健共融演唱會,仲要用夕爺既歌黎做壓軸 全場大合唱
觀微知著,就算佢唔係黃都好,起碼佢一定唔係一個仆街先!
https://youtu.be/uIHRyXcKmqU
最新既live 佢唱歌係好有感情
大陸人玩王者榮耀嫁7頭
lol擺明for非支那既華人市場多d
Mirror一嚟佢本身無大陸市場
二嚟反佢係因為有班黃港豬當佢黃
完全兩個situation
你都on9
拎手機game同電腦game比較 咪撚柒啦
2015年12月17日,騰訊公司收購 Riot Games 全數股權,Riot Games 繼而成為了騰訊旗下的子公司。
又提fake news
連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞