林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
屌 係喎
real
真,唔明有咩好狙擊
篇文好撚正常 個d tvb狗見到屌tvb就上哂鋼
人地又冇講過上tvb唔得 上viu得之類話
上tvb既歌手都唔小 上台慶佢柒撚在公開同人講音樂無分疆界 屌撚得好中 勁歌金曲縮airtime好尊重音樂1/7晚會唱新蝗歌唔屌得? 參考乜撚野聲生不息呢d垃圾節目又係有撚病啦 搵d講廣東話唔正既唱 屌你老母仲要mic咀都算 d歌有wyman填既唔出
睇tvb呢d節目真係弱智
唔好駁咩viu國務院台 音樂方面tvb完全垃圾
唔洗公開 亦唔係佢公開
琴日連登已經有人講過
神棍嘅Facebook page都有po林二汶出嚟
再會了 我一生摯友
要是已 再沒有荒謬
我們再聚頭
駛咩哩個時代,曹操用咗于禁三十年都炒車啦
由佢兩兄妹出道開始支持 由903到at17到solo 又買碟又去演唱會 真心覺得佢地啲音樂清新 有心做好音樂
但見到佢而家咁樣真係dls 奶共養師尊

林一峰同佢妹一樣諗法既話 學咩人去做世界公民 定係方便食洋腸咋 享受外國自由空氣 同時覺得奶共冇問題?早啲去中國食潤腸啦
少左個精神病fans仲好
cls 無興趣睇咁多字講隻人型豬
而家爆左,可能佢屋企人朋友先知佢信邪教,睇下邊個會去救佢啦
佢同佢陪哥一樣
口講對香港點點點其實 who fucking care
佢都可以解釋係信咗邪教
19 moment d fans 幾時出千字文搵奶共理由
香港道教戈班
本身有好多高層都係奶共奶到盡
底下啲弟子好多生意來往都係俾中共共享
宗教大生意來 好發達
咁冇得唔信啦,多謝你獻出過好音樂,byebye
應該會有班人上佢Facebook live 踩場
我又覺得佢好sad
坐心全諗咁鐘意同欣賞咗咁多年既偶像變到咁
係我都好心噏
想問台灣啲人去大陸揾臭錢 使唔使好似港人咁揾左入場卷先? 要唱首中華頌, 愛國愛黨先?
好似王心凌首 愛你 依家紅

https://www.youtube.com/watch?v=cKTMc-nyzzI&ab_channel=%E8%9B%8B%E8%9B%8B%E4%BF%B1%E6%A8%82%E9%83%A8
1:36:30
下有幾呀? 好撚深理智啦handle 得, 佢commit 咗咗多落條肥野到
睇完都覺得好撚sad
佢真係似癲撚左
哦 仲以為個男主角係樓主,諗住安慰下佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞