林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
鐘意整容西d思維係唔同d
人會變月會圓
究竟你係鍾意林二汶 定係你認為嘅林二汶
不如娶咗佢養佢等佢唔使再返大陸啦
呢d神棍賺到笑
得閒叫班徒弟做下義工佢地就好心安理得
覺得自己好善心
年中都唔知呃幾多信徒
你講呢d屌佢嘅野全部都啱
但當時因為佢哋冇公開講d咩撐後生仔
深潛好耐開始俾人屌到仆街
至少成個連登都屈佢地係藍

之後先開始上tvb 個時序係咁
北京到下雪了
微醺
debut呢兩首真係好正
可惜前幾日已經unfollow咗佢
阿天你係咪過咗檔支持GAMEBOY仔?

admin/連仔請問你點解又封狗肉師,佢冇洗版喎
https://lih.kg/iHPAhT
點解會諗左樓主
好似你呢啲
鍾意整容西都算 仲要鍾意件整容失敗嘅
你之前唔係話好多人支持你咩

點解依家有500幾個負皮?係咪又講一堆打手唔使理?
佢個教拜財神
嘩,點算好有500個負評
我應該點做好
會唔會影響我係香港個社會評分㗎?
到時候係咪連巴士都答唔到
咁依家咪分手囉
樓主字字鏗鏘 句句有力 擲地有聲 寫個服字!
可幸的是,在拆夥當時,我當日選擇左更偏愛阿妹既Rock,和阿妹的性格更甚,而非林二蚊。

唯一不認同樓主的,是我個人認為阿妹、明哥等歌手,勇於在大是大非面前,堅持在扭曲的世界和社會中,表達自己對環境保育、核能等話題,用自己音樂發聲,我個人覺得是高下立見了。

欣賞樓主的不死忠,是衷心疼愛一個歌手的人。
祝福你飲到二蚊杯和解既whisky on rock,願佢迷途知返。
係你之前自己講好多人支持你

可惜而家比人屌到過街老鼠了,支持你繼續24小時全天候寄生喺連登追擊人
班造星傻鳩捧完人地上天
以為人地係黃點知比佢撚返轉頭
又送叱咤獎,又送錢聽佢concert
淨係睇頭一段
條友係咁自相矛盾 唔知想點
上tvb真係唔值得要被批鬥 佢都明 但又成日針住呢點講 仲9up埋tvb恐同
個fans有少少中二病 好一廂情願
如果係寫出黎,張紙應該有眼淚
9up?
因為樓主真心高質
起底就知
追擊咗佢成個月幾百個留言你就淨係拎呢一個出嚟

你除咗呢一個仲拎到啲咩出嚟?
佢轉載咋
預計林二汶輸得好慘,大陸男藝人唔可乸型,女嘅唔可男人型,佢變節仲要變埋性先可以繼續瀨。

人性經唔起考驗
奶共肥婆都係見過1-2 次連名都唔記得 , 送少少野收買下就可以出千字文買下noise , 抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞