林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
何止唔差 同意呢個fans講solo debut嚟講直頭驚艷
其實佢一開始去tvb我都覺得冇咩
但係接二連三發生嘅好多事真係令人失望
而家已經講唔出欣賞佢
唔踩多腳是我最後的溫柔
智商測試
信既真係無腦架
你話似個道士都無野好講
但係係個普通既肥佬9吹
肉醬一定好失望
清水富美加仲on99緊喎
[新聞] 《愛國女子─紅武士道》千眼美子化身現代女劍士
https://www.ptt.cc/bbs/movie/M.1649304532.A.D08.html

雖則佢後生過二汶好多
真,好似望住一個朋友變質咁
唔經唔覺咁睇哂
佢咁大個人啦,自己無獨立思考?
所有嘢都係因為外界影響佢就去做?
搵嘢幫佢走出陰影可以信個正常教下話
但佢偏要信個財神教仲奶埋共
唔貪心會去信財神,會去奶共?
唔好再幫佢兜啦
成日覺得佢地咁大轉變
係比人set左局 比人影晒相拍晒片
因為佢地某程度lead住班人嘅思維 係靈魂人物
繼續自己歌路就比人出片
返大陸就姑且放你一馬 順便比你搵錢

佢地啲咩信教呀搵銀呀都係要遮蓋比人拍片嘅藉口
我成日都咁諗
心靈受緊打擊嘅人連性交轉運都會信
最重要係心靈果刻脆弱俾人乘虛而入
x japan個主唱都信咗好耐邪教先出返黎

其實人人都有心靈脆弱嘅時刻
唔好彩俾人利用就出事
講真 你正常人個陣去完tbb台慶
見到大家反應咁激動 你都識停下啦
但佢係完全無停係咁直衝去盡嗰隻
好似癲撚咗咁
直頭完全變咗個人咁
佢信咗之後,又真係喺歌都唔多隻嘅情況下爆紅,又叱咤最喜愛又chillclub最受歡迎,通常呢啲野嘗到啲甜頭就會越陷越深
睇完完全感受到佢極鐘意eman , 同極傷心
但19明顯唔係啦

如果係俾人捉痛腳,情願低調啲
仲拍片屌fans屌到理直氣壯真係唔似
咁撚癲。。。一齊經歷完阿妹過身都做得出
真係無睇7樓
斷開左唔為意
柒左自隊
佢個陣紅係因為做造星3導師啫
係都花姐係財神啦屌
真係要幾on9先會信,聽個名仲以為係呃啲65+嘅阿婆
唔覺有爆紅
至少香港無乜
呢啲咩最受歡迎獎,都2022啦仲睇分豬肉大賽
果陣有高清大圖
同埋呢啲投票獎一輪輪㗎啫
坤哥都拎過兩屆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞