林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
佢果個就真係…
台灣D民間教派真係好難令人接受..
好懷疑以聚財為本的教派,遇上道德同財富嘅抉擇佢哋會點講落去
去左個肚度
生日會啲相趁未del快cap
可能有啲人親人朋友都暗地入咗教
個樣都唔係善男信女
佢不嬲都周圍飛, 好少定係香港
想搞香港show 先會返嚟
講自己感受都叫情緒勒索?
佢已經唔講ellen同明哥
同埋佢講明佢做好作品唔介意佢返去奶
不如你重睇先
依句真係講得好
個Fans 係寫得有啲婆媽 有啲過咗火位
但終究係愛之深責之切
而確實位Fans 係有佢嘅堅持
最後仲話他朝有日林二汶重回音樂
可以不計前嫌去飲酒
睇返前文後理
個fans首先講到覺得佢對政治有保留
到佢另一半就幫手問
而個fans最後答得佢哋滿意先有後續
而個fans形容件事審犯咁
如果大家都同一理念,個fans點會咁形容呀?
好明顯係確認個fans有幾黃
會唔會令佢哋上身
真fans respect
睇到喊咗….. 人軟弱嘅時候好多時會尋求一啲信仰去支撐自已都可以理解, 但係呢個教一睇就知唔對路喎
真係睇山頭
有啲真係正氣到不得了 身體力行 回饋社會
有啲真係掛個名 氹人落搭
可能好多人最後的信仰先識佢 或者印象靜係停留係at17既佢 但佢拆夥之後其實真係做左好多野
佢都講過佢自資出完碟之後冇哂錢 配音主持拍電影做配樂寫專欄乜都做 係因為做依啲先搵番少少錢
但依家既佢真係好陌生
應該係離地撚, 反正長期唔係香港 香港 wfc啦
篇野明明有一句寫住去viu唔代表啲咩,邊有寫上viu係抗爭?你鍾意睇tvb 做tvb打手都唔好屈鳩人地先得嫁。
tvb今日嘅水平,唔講政治都已經係固步自封、過時落伍、質素欠奉啦。
我連mirror個十二個人都未數得出,唔好屈我睇viu追mirror喎
跟呢d人…好撚恐怖
清水富美加係咩事
明明就係香港人有份推supper去另一個極端
903個風雨中抱緊你佢地都有份
但一開始成班人批鬥Sunny同佢老豆
出國語歌比人屈奶共
我係佢哋都心灰意冷
sameeman lam我有買正版支持
都知做咁嘅音樂生存不易 佢又唔係咩偶像派
所以佢試下撈其它嘢 even上下tvb我都冇話咩
但而家好似忘記咗自己本心咁 就真係撐唔落
睇翻上面個神棍師尊直頭
不如唔睇文唔好留言啦,篇文講音樂多過講政治,人地寫幾千文抒發下,唔係比啲唔睇字就下定論嘅人鳩噏,你都無尊重過寫字個位fans。
大家有冇聽過x japan既主音toshi既故事...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞