林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
摩牙
佢嗰個仲痴線,老婆夾埋其他人一齊洗佢腦
我以為佢信財神爺, 係平時新年會見到個個財神
係信個佛像
而唔係信呢件財神轉世嘅鄉黑
行撚開啦屌你老母
唔使理佢 佢係咁
閱讀理解零分,不過唔怪你,依篇野係有少少深度
佢講緊 唔係政治情感,係一個人既轉變令愛佢既人 幾失望
直接跳到最尾幾段,只想講,咪on9啦,條大陸妹都可以話香港人墮落,自己始終愛國終於覺醒云云。

有人覺醒有人未醒亦可以有人選擇呢一刻開始訓落去

條路自己揀,仆唔仆街都唔關人事。
得罪講句
第一次聽人入教係拜財神(除左賭仔講笑9up之外
聽就知唔對路啦,個fb又痴撚線係咁曬名牌jm9,同埋個教主一睇個面相就知唔係好人啦屌
簡直係性交轉運祈福d fd
邪教驚驚
咁都恐怖?
係咪要迷到偶像做乜都啱嗰啲先係好 fans?
咁都算情緒勒索
咪撚又屈香港人錯啦

風雨中抱緊你 有份 咁點呀
咁民主歌聲獻中華 肥媽 成龍夠有份啦

但後尾 人變咗就係變咗啦
變到咁,就緊係會俾香港人屌啦

supper啲fans真係永遠死唔撚斷氣咁
得閒就出嚟改歷史 倒轉啲次序
永遠都想講到係香港人屌到佢哋轉藍咁

咁多artist嘅fans最睇唔起 就係你哋
太長篇請google
簡單黎講係之前俾前經理人公司壓榨,一邊做藝人
承受巨大壓力
有日突然宣布出家入邪教
有法號
片都唔拍
我都係咁理解喎
楊千嬅班fans都係
周不時就彈出嚟想幫佢洗白
其實變咗就係變咗

反而鳩柏豪班fans識自己收嗲
真fans 完全能夠透過文字感受到嗰種失望 同欲哭無淚嘅感覺
咪撚柒

而家講緊香港人將自己鍾意嘅野Standard擺到勁低
而事實上佢一開始有風雨有出聲
個節目性質係咩都好明顯
你自己睇連登po 初期個個屌鳩Sunny話佢藍喎
佢有去遊行都比人話藍
係講緊一開始就屌佢藍呀

而家嘅Supper食相固然核突同難睇
但點解會搞到咁?
香港人有冇對佢哋用一把公平嘅尺
定係呢把尺淨係可以applied落十二港人度?
「真正鍚你既歌迷唔係個班永遠都盲撐你既人
大癲cls邪教
崇拜偶像第一件事就係唔好搵個未死嘅人嚟拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞