林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
剃頭呢樣好明顯係好多邪教都會有嘅「重生儀式」
入撚晒局喇
本身仲因為佢奶共好憎佢,但而家有啲覺得佢慘喇
可能阿妹嘅離開佢打擊太大,先俾人乘虛而入
情緒搵唔到出口,佢實覺得自己俾呢個有啲似豪哥嘅神棍拯救咗
我都記得佢話呀妹過身之後先跟咗呢到,俾人乘虛而入唔出奇
屌,真係俾條神棍洗撚晒腦

頭先起緊底
先見條神棍過台灣搞咗檔廟街辣蟹
做唔住執7咗
而家又想利用二汶搵錢,我dllm

佢檔鼎豐辣蟹
https://www.facebook.com/GREATTSPICYCRABCUISINE/

好癲 Pin this
她謂:「好大嘅跌倒,嗰時我瞓唔到,有短時間要靠食鎮靜劑先瞓到覺,但喺最壞嘅時候遇到一班人,就係我信仰嘅師傅。」
連登不如諗個方法滅咗呢個邪教?
同埋裏面一定有唔少官三代富三代,一爆出嚟實好好玩。
唔理人定豬定咩都好啦

點解d人覺得一定要圍住你轉 例如 我唔鐘意tvb / 返大陸唱歌 就一定要聽你講兩樣野都唔可以做都痴撚線
人地唔洗食飯唔洗養家 你最多未唔好支持佢

Mirror collar 既viutv 屬於中資 又唔見你地班連登仔排住隊屌

連登仔仲惡撚過共產黨 雙種標準到
點搵到?

我另外搵到佢呢個壇同花蓮玄武堂有關係

唔知2壇嘢有無相關
冇問題呀
一路睇國務院台
一路屌TVB
好黃
連登講Loyalty 係有啲對牛彈琴
信任 榮辱與共只會換來被嘲笑
認真有睇哂 但佢寫得有D亂 跳黎跳去D時序
佢真心愛隻人型豬
但想講成篇野都證明唔到因為信錯人而變左
根本本質係咁都未定
佢都有講好多爭議野佢都無參與 係阿妹有
但果條友個Fb 真係好神棍Feel就真既
呢個望落人太少

起完底我估計
佢應該係台灣某啲宮廟師傅學法,
再喺香港成立分枝之類嘅野

規模比台灣宮廟細極多,
佢做揸fit人,
所以可以由條神棍dominate咗成個“佛堂”

台灣衰極有其他宮廟,
雖然河水不犯井水,
但你做啲騎呢野好容易喺宮廟間一傳十,十傳百

香港自己開一間,無人識,
咪無人知佢咁痴線,係度自肥
咪係囉,大把人立法會投過熱狗啦
唔通又要逐個binc
當時同而家個context都唔同晒
花蓮嗰邊有條女長期like佢d post
點會唔知佢咁痴線
但明明佢開始上位係唔關tvb/北上事喎
被人捧得最勁係做全民造星3嗰陣
之後就接連攞獎 叫做受歡迎
而嗰陣佢都仲未上tvb
如果佢師尊指佢條啱嘅路係tvb同大陸
就好明顯係條冇料嘅神棍
起完底我估計
佢應該係台灣某啲宮廟師傅學法,
再喺香港成立分枝之類嘅野

佢有提及自己本來係去做餐廳,
但最後變咗做算命佬

香港宮廟界規模比台灣宮廟細極多,
而且佢呢間唔太出名,
佢做揸fit人,
所以可以由條神棍dominate咗成個“佛堂”

台灣衰極有其他宮廟,
雖然河水不犯井水,
但你做啲騎呢野好容易喺宮廟間一傳十,十傳百

香港自己開一間,無人識,
咪無人知佢咁痴線,係度自肥
原來係算命嘅,咁好大可能真係養鬼仔,先吸引到班信眾
點搵到?

人肉肉搜同閱讀
香港開呢啲要唔要註冊?佢搞籌款無申請有無得投訴?
無你睇到咁前
嗰度道教page有share林二汶嗰首奶共歌
睇嚟真係中咗邪教
睇哂,值得推,痴心錯付
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞