林二汶忠實粉絲千字長文 盡訴偶像變臉經過

1001 回覆
2904 Like 76 Dislike
個個都係同一套藉口㗎啦
Supper fans表示同呢個fans差唔多感受
自認都算盲粉個批
當年個個批佢地唔出聲、我覺得冇得逼人出聲既
到後來Sunny去遊行,d人繼續屌就開始覺得d人雙標
好啦,到後尾佢地屌fans,我覺得你地逼到人咁
人地反屌番你都正常(雖然唔讚同做法但理解)
到上年開演唱會,都選擇相信你地,繼續去睇
係演唱會你地講左好多野,我都以為自己冇信錯
好啦,到今年你地番大陸開show
好,當你地香港比人討厭,要食飯,賺大陸人錢
仆街,你國慶出首奶共歌,仲要叫人番大灣區
係咪傻撚左
想講其實本身仲有堆好愛你既fans,去包容緊你
但你而家已經去到奶,真係接受唔到
所以個師傅先會叫佢返去奶共
如果當日唔係阿妹離開左,佢未必會入左邪教
而家已經叫唔醒
成篇野都寫得幾垃圾 仲話讀中文
請老師點評
佢似係容易受身邊嘅人影響 之前一路身邊最close嘅伴侶、朋友都係黃 令佢政治取態都傾黃 可能淺黃啦
但而家我諗最影響佢嘅就係班教友同師尊...

有可能係through天比高識,因為好多次見到

不過點都好,扯太遠了
本身係想確認番佢接觸或信教時間,但無乜線索
睇嗰個 fb page
19年之前燶閪到乜咁
唯一充大頭鬼嘅係 18年貼話自己著十幾萬衫
都只係 brioni
分分鐘係d 「弟子」做嗰間代理公司拎staff offer / 次貨開倉拎返嚟

真正開始成日大魚大肉又打金呀嗰d都係由2019年開始

好大機會都係吸9 林二汶血
係喇係喇叻喇叻喇

藍營反同恐同
阿前司長幾十年都唔敢出櫃
你仲黐埋去
會唔會拎到維穩費?
睇晒
一定要推
佢仲要肉身匿到去歐洲食洋腸都咁驚

利申:未恐同mean嘴基佬
人生最後悔嘅事之一就係睇果場聖誕show!!
佢台灣係本店,香港係分店,本身會唔會都係中共利用放喺台灣做工作㗎,但2019後,蔡英文嬴咗,台灣做唔到落去,就返香港做工作。
真係咁差?
好彩最後冇買飛
介唔介意講多啲出事係咩位
佢都有粉
睇得出個忠粉有幾心死
一封充滿血與淚嘅分手信🥲
香港宗教人士尤其儒釋道天然親中好正常啫
聖公會都奶嘅時候…
謝幕既時間我真係嚇親 明明以前有何炳參與既show都好高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞