[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#92 誤中1001係咪要開post

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
未出 又貴成個doub......
等緊翻貨,再9衝
Thanks巴打 但我張枱可以升降 所以想搵返夾枱
因為想重新郁過啲位 本身都要訂過張枱面 而家諗住訂西德 咁我好似訂3-4cm厚好啲
睇下面D CM 嘩出哂事
VG289Q1A同M28U點揀好
咁買G7算啦 都係做緊1099
G8有DSC壓縮問題較120hz以上啲畫質會好差
等埋inzone m9香港價錢先
Neo g7唔洗一皮 好似好吸引
我見有啲又話六千幾 有啲又話成皮野
成皮就一定唔會諗佢啦
大家覺得買vg289q定LG UP600W好差唔多價錢
27 "成皮野 搵鬼買
好多人都話係,我用緊Amazon Basic + C2。一定夠力,之前用一隻21:9mon仲重過C2。

不過覺得離檯面都係唔夠高(因為枱面要放中置喇叭),諗住換個座地電視mount。我張枱唔係貼牆,坐地mount可以離我遠啲,同埋部C2升高啲
而家有細oled mon (within 40咐)未
成皮都冇對手
對手冇個打得
笑香港代理食水深姐
dell
60hz有
我問咗西德板,厚過36mm佢哋唔想做一兩件貨仔,重包生仔話36mm承重有15kg以上,如需要四角弧形另收$50/隻,另外LX說明書話最多支援60mm板,但冇講用乜板,睇你自己安排。
橫掂訂開我真心想要60mm日後唔使煩,可惜人哋唔想做貨仔生意,除非肯畀多啲錢
Thanks 巴打 巴打你都係玩C2? 我都係諗住要玩C2先想訂厚啲 btw最後你決定係乜 照屌?
係驚個壽命仲低過c2 oled 會自爆
真阿 我本身都咁諗
C2/新罪大二選一,M9貴過八千港女唔考慮
咁諗好正常,好似話嚟緊罪大重要重啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞