[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#92 誤中1001係咪要開post

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
全世界都7月8號出貨,啲支那人已經偷跑用梗

香港:暫時 Sony 公佈了 INZONE H9、H7 和 H3 的定價,分別為 HK$2,590、HK$1,790 和 HK$799,將會在 7 月上市,兩款螢幕產品暫時未確認會否在香港上市。

就算賣都10算9000蚊,不過sony啲product去細鋪買會平好多,入手價可能around 7500
個價錢咩事 2590 1790 799
啱啱買咗lg 27gp950,先發現降到最低都太高唔夠位放,聽人講可以換咗隻支架,但應該買邊隻?
未試過唔識
耳筒嚟
香港袋你唔憂做,公報嚟做乜
買隻amazon basics
換撚咗個濕鳩三腳架先,design條友腦裝屎
以家係差srgb mode個問題
sony唔係不嬲出電開子垃圾咩?
要問返#329位巴打點睇至得
一句野狙到依家
對sony 都幾忠心
對一件貨都未出嘅產品就一句電子垃圾,咁佢都幾憎sony下

利申:無持有ps5,好想ps畀xbox踩多兩腳
持有sony電話但sony啲電話的確係電子垃圾
咁對比OLED畫質 真係冇得鬥
差唔差伏唔伏都係要等出咗先知
可能佢qc差,10個mon先有1個正常
呢排出去買新電視 真係返唔到轉頭
96zones 分區 vs 839萬像素調光
唔洗比都知冇勝算
同價位?
黎到香港成皮野 真係差唔多價位
咁sony有咩勝算
個腳架仲要咁柒
sony都有部oled a90k 42吋
M9打其他27吋4k 144 HDR贏晒
冇錢:淘寶新視紀,傳聞係ergotron代工廠,不過佢哋冇認,啲大陸佬買返嚟AB對比基本上一鳩樣

有錢:ergotron
事實上又真係唔頂keyboard唔頂mousepad喎,大不了咪裝個arm
之前有人講有鋪頭C2 42賣9999
其實係邊間
使用上嚟講,真係好過兩支嘢分別叉住mousepad+keyboard。
係就係核突少少
唔夠打一回事
但係唔係電子垃圾就另一回事
要問返cl巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞