[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#92 誤中1001係咪要開post

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
師兄你張台 邊到買
thanks 我之前實惠買過張 好撚細張 得80cm 長
你呢張個距離 用C2 會否太近 睇得辛苦
係呀 Serial no 頭3個呀
廿絲有冇啲咩一定要較既setting ?
救教

同埋點解window set hide tool bar咁怪既
要開左野先自動hide
想問下1080ti係咪出唔到4K 144
咪玩啦
1080Ti冇DSC
單DP線最多4K 120Hz 8bit
要雙DP線先可以4K 144 10Bit
你開app/入去home, 待機一陣就會咁
跟rtings
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c2-oled/settings

熄開機彈app建議
setting->general->system->additional settings->home setting
Home auto launch/home promotion 2個熄晒

熄開機logo/background
連續快速撳幾下mute制-->熄show lg logo & no signal image
啱啱收到call 我件c2 29號到
買左11日已經用左126個鐘
好癲
正到
我已經返唔到轉頭
我落去舖頭用60cm試咗陣,睇住條泡菜係咁扭,之後有啲暈
鍵盤抽屜起碼加20-30cm啦
正式加入真C2 黨
D色水畫面真係靚到連跳十幾級
觀感完勝我部PA32UC
連開win11 hdr都唔灰
你諗下好啦

又係等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞