[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
好心急呀 sandman
岩岩先整到LIHKG account
仲有無盟收人,現時62lv

同埋想問黑暗物質點樣可以拎得快d,兩個史詩都卡住左
條撚準備

全部男角你準備d咩

玩屎眼,叫佢爬係度,然後拎支鐵通由屎眼入個口出....

課金
我都想轉會

有冇休閒聯盟有lv 9聯盟商店又收人?

想hea 玩又想喺聯盟買CNS

利申:暫時得返有6隻唔係6星 除左Jean 所有native T2 全+20

師兄 盟店lv7 有冇興趣?

鍵盤者聯盟
有偷跑未
隔左一年再玩
想問而家有咩角係必升
而家有6星ironman,hulkbuster,yellow jacket,spiderman, daredevil, warmahine
呢d係咪已經收哂皮變垃圾架喇?
隔左一年再玩
想問而家有咩角係必升
而家有6星ironman,hulkbuster,yellow jacket,spiderman, daredevil, warmahine

得返YJ上到一線尾
Hulkbuster打Shadowland可以貢獻下隊長技

其它收埋佢啦
隔左一年再玩
想問而家有咩角係必升

得返YJ上到一線尾

其它收埋佢啦

spiderman更新睇下點
條撚準備
條撚準備

4分鐘
條撚準備

4分鐘

2分鐘,已完成in game update
隔左一年再玩
想問而家有咩角係必升

得返YJ上到一線尾

其它收埋佢啦

咁一線頭個d仲係咪black panther, vision, hulk個d?
脫左勁耐節
入得, 例牌瘋狂"網路故障"
t2卷3500晶買唔買好
定係繼續等佢6600晶退4400?
屌佢終於將成長同位素GP返一齊
唔使食咁多位....
隔左一年再玩
想問而家有咩角係必升

得返YJ上到一線尾

其它收埋佢啦

咁一線頭個d仲係咪black panther, vision, hulk個d?
脫左勁耐節

唔係
IM AOU制服改左之後迴避好似高左
蜘蛛特關掉生體好似都幾多,幾次都有4粒
anti veonon 好正
變左Carnage咁樣

3技好正
無制服 5hit
舊制服15 hit
新制服 20hit

仲有一堆回血
一定變新手必買
蜘蛛特關掉生體好似都幾多,幾次都有4粒

過一排會nerf返
禿鷹home coming超型
反而今次主角蜘蛛仔果套麻麻
中佐咁多次伏,蜘蛛全部skin買齊但從來都無用過
觀望下先,一買6600就越來越遠
發現角色排名獎勵冇左水晶送

無所謂啦 留個id比我 我報返比盟主先 thz

聽日更新後加入盟

Game名: KARAS616

ok 收到

申請左啦,請代為處理,thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞