[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
禿鷹件制服啲技好型
不過唔知會唔會好似storm咁中看不中用

無所謂啦 留個id比我 我報返比盟主先 thz

聽日更新後加入盟

Game名: KARAS616

ok 收到

申請左啦,請代為處理,thx

已批 想問問師兄會唔會入埋whatsapp group? 盟主留咗電話喺盟頻 thanks
角色排序無啦啦跟左Alphabet 排

睇到亂哂
我都想轉會

有冇休閒聯盟有lv 9聯盟商店又收人?

想hea 玩又想喺聯盟買CNS

利申:暫時得返有6隻唔係6星 除左Jean 所有native T2 全+20

師兄 盟店lv7 有冇興趣?

仲有位?
我都想轉會

利申:暫時得返有6隻唔係6星 除左Jean 所有native T2 全+20

仲有位?

仲有位
FAQ (以下為3.1版本 Spiderman更新後可能有變)
Q:新手點玩?
A: 睇左先玩,
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=11147
新手目標係進快提升每日攞到嘅資源
之後先有資源升你鍾意嘅角色
有4大目標
- 30場World Boss
- 破15層影域
- 破普通盟戰
- 升Dr Strange上6星 (全遊戲最強)

Q: 無課會唔會唔夠玩?
A: 所有角色無課都farm到,除左生體月包6隻(Carnage, AntiVenom, Kid Kaiju, Enchantress, Hyperion, IronHeart)

Q: X men同 Dr Strange Epic Quest 點過?
A: Epic Quest所有任務https://docs.google.com/spreadsheets/d/11yyMfAJdaLujNME_WJ37sqxI7VLpsP8kZX0Z_PZPa7U/htmlview?sle=true#

Q:點課好?
A:課一次水晶包已經好夠玩(升到VIP1打COOP賺金幣)
生體月包記住優先升 Carnage / Anti Venom去 T2先
開左 Carnage / Anti Venom 1星唔好升住
建議等下有團購用2600水晶買高階6星卷升上6星
或者課有高階6星卷包
之後再用每日攞到嘅 bio 升裝上20
之後就用 T2 卷上 T2
生體月包最好用來升裝
升星用卷

如果要課周年包 用android 課
會平100
無android可以用電腦模擬器 或 借朋友部機課

Q:點用水晶?
A: 水晶好珍貴 只買特價制服同團購 其他唔洗諗

Q: 買咩制服?
A : 角色無6星買左都唔會提升太大戰力
建議練好先買
有5套必買
Iron Fist
Sharon Roger
Dr Strange
Elsa
Ronan

Q:幾時更新一次?
A: 1個月1次大更新
會有新角色同新制服
有MCU電影通常上畫1至2日有相關update
通常有電影制服
月中有小更新 強化角色

Q: 幾時有制服優惠?
A: 每個月都有制服優惠,唔好用正價1250水晶買
通常喺大更新後

Q: 咩係制服升級
A: 新手唔好理 唔好浪費資源喺制服升級
到要打World Boss Ultimate mode先有用

Q: 幾時有團購高階6星卷?
A: 一星期一次

Q: 打唔贏星期三隻WB?
A: WB 除左主力3隻
仲有揀5隻幫手
每隻幫手都有唔同特效
去揀幫手到有個all allies 嘅tab
有得睇所有角色有嘅特效
星期三個隻有特别高dodge rate
所以要用最少2隻有ingore dodge幫手
總共有8隻有 ingore dodge
自己去all allies到check邊8隻
13 ,songbird, Blackwidow 都容易farm
通常都用依幾隻打星期三隻WB

Q: 影域點過?
A: 睇左先玩
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=11101

Q: 卡片點搞?
A: https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=10314
重點係冷卻夠
總之卡片有減冷卻就裝住先
冷卻最少有30%
有冷卻就過到好多game mode

Q: 次元刷邊關?
A: 自己睇
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=11624

Q: 有唔明
A: 問之前講返自己卡片同現有角色先幫到你 無資料幫唔到

下次開post改返佢
一陣水左新手買制服
法師好撚正呀
法師好撚正呀

岩岩打完SL 15層拎左佢
法師好撚正呀

岩岩打完SL 15層拎左佢

想直6 等包膠先
直6卷用落邊隻好
禿鷹勁唔勁
dafuq? 做乜尻殘體
btw venom 未升過買唔買antivenom 好? 好型
dafuq? 做乜尻殘體
btw venom 未升過買唔買antivenom 好? 好型

同埋新special mission 升邊個先好?
邊個新角最好
全部都無乜興趣
邊個新角最好
全部都無乜興趣

我都無興趣

回鍋玩家 發覺有d廢 唔係好跟到
應該點樣發展

新手一開波都已經有隻6星 我洗唔洗開新ac玩

Btw 奇異博士好難6*
我都想轉會

仲有位?

仲有位

已apply
ID:Capatin Groot

回鍋玩家 發覺有d廢 唔係好跟到
應該點樣發展

新手一開波都已經有隻6星 我洗唔洗開新ac玩

Btw 奇異博士好難6*

冇回鍋獎勵?

如果有6星角選擇卷揀Sharon Roger 繼續玩

其實你體力咁多 肯花時間應該都幾多生體

不過你預用好多時間玩

如果肯課金 開隻1星課金角

之後用2~6星卷升課金角就好易過
FAQ (以下為3.1版本 Spiderman更新後可能有變)
Q:新手點玩?
A: 睇左先玩,
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=11147
新手目標係進快提升每日攞到嘅資源
之後先有資源升你鍾意嘅角色
有4大目標
- 30場World Boss
- 破15層影域
- 破普通盟戰
- 升Dr Strange上6星 (全遊戲最強)

Q: 無課會唔會唔夠玩?
A: 所有角色無課都farm到,除左生體月包6隻(Carnage, AntiVenom, Kid Kaiju, Enchantress, Hyperion, IronHeart)

Q: X men同 Dr Strange Epic Quest 點過?
A: Epic Quest所有任務https://docs.google.com/spreadsheets/d/11yyMfAJdaLujNME_WJ37sqxI7VLpsP8kZX0Z_PZPa7U/htmlview?sle=true#

Q:點課好?
A:課一次水晶包已經好夠玩(升到VIP1打COOP賺金幣)
生體月包記住優先升 Carnage / Anti Venom去 T2先
開左 Carnage / Anti Venom 1星唔好升住
建議等下有團購用2600水晶買高階6星卷升上6星
或者課有高階6星卷包
之後再用每日攞到嘅 bio 升裝上20
之後就用 T2 卷上 T2
生體月包最好用來升裝
升星用卷

如果要課周年包 用android 課
會平100
無android可以用電腦模擬器 或 借朋友部機課

Q:點用水晶?
A: 水晶好珍貴 只買特價制服同團購 其他唔洗諗

Q: 買咩制服?
A : 角色無6星買左都唔會提升太大戰力
建議練好先買
有5套必買
Iron Fist
Sharon Roger
Dr Strange
Elsa
Ronan

Q:幾時更新一次?
A: 1個月1次大更新
會有新角色同新制服
有MCU電影通常上畫1至2日有相關update
通常有電影制服
月中有小更新 強化角色

Q: 幾時有制服優惠?
A: 每個月都有制服優惠,唔好用正價1250水晶買
通常喺大更新後

Q: 咩係制服升級
A: 新手唔好理 唔好浪費資源喺制服升級
到要打World Boss Ultimate mode先有用

Q: 幾時有團購高階6星卷?
A: 一星期一次

Q: 打唔贏星期三隻WB?
A: WB 除左主力3隻
仲有揀5隻幫手
每隻幫手都有唔同特效
去揀幫手到有個all allies 嘅tab
有得睇所有角色有嘅特效
星期三個隻有特别高dodge rate
所以要用最少2隻有ingore dodge幫手
總共有8隻有 ingore dodge
自己去all allies到check邊8隻
13 ,songbird, Blackwidow 都容易farm
通常都用依幾隻打星期三隻WB

Q: 影域點過?
A: 睇左先玩
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=11101

Q: 卡片點搞?
A: https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=10314
重點係冷卻夠
總之卡片有減冷卻就裝住先
冷卻最少有30%
有冷卻就過到好多game mode

Q: 次元刷邊關?
A: 自己睇
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=11624

Q: 有唔明
A: 問之前講返自己卡片同現有角色先幫到你 無資料幫唔到

下次開post改返佢
一陣水左新手買制服

原來一直都打錯

下次改返先

不過anti venom 制服都值得買
禿鷹home coming超型
反而今次主角蜘蛛仔果套麻麻
中佐咁多次伏,蜘蛛全部skin買齊但從來都無用過
觀望下先,一買6600就越來越遠

剛才用蜘蛛仔新果套suit打時間線竟可打贏倒多多

今次套衫唔買就真係笨撚柒
同鐵拳裸身果件一樣
愈柒愈勁
岩岩好夠水晶買spiderman同venom新衫

同鐵拳裸身果件一樣
愈柒愈勁

蜘蛛仔必買?但未到六星
真係咁勁就買,不過只夠水晶買一套
我都想轉會

仲有位?

仲有位

已apply
ID:Capatin Groot

仲有無位

同鐵拳裸身果件一樣
愈柒愈勁

蜘蛛仔套衫係勁但係感覺佢翻唔到身

同鐵拳裸身果件一樣
愈柒愈勁

蜘蛛仔必買?但未到六星
真係咁勁就買,不過只夠水晶買一套

就咁睇 得一件 買anti-venom好似好D
不過都係等巴打/巴哈果邊d人買曬3件做個評測先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞