[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike

狼人用呢件特裝點睇?定係上六星好啲?
同位用緊嬲hulk
猛毒特攻同血gg大家會點揀?同一個月既身體卡其實夠唔夠升全20裝?
猛毒特攻同血gg大家會點揀?同一個月既身體卡其實夠唔夠升全20裝?

由+15升到全20 大約要用300-400 生體
好運既話,一張月卡係升到兩隻月卡角

狼人用呢件特裝點睇?定係上六星好啲?
同位用緊嬲hulk

用住先
見到有人JEAN打極限打左100萬

? 10萬下話

巴哈睇到

真係

血蜘蛛先
打力反極盟同影域22層用
av自從有左狼人無咁重要
無論係極盟定影域
終於夠6600石啦
終於夠6600石啦

Go go la ching
好心急聽日情報
好心急聽日情報

情報狗不得好死
好心急聽日情報

情報狗不得好死

大家估下嚟緊更新會有邊樣野要人課金
我估NM 見X men 咁成功就繼續推出
1. 6600 水晶spiderman 2099 Deluex關卡
2. 6隻全T2 攞新制服
3. 課金角Sandman 課金角取代Carnage

血蜘蛛先
打力反極盟同影域22層用
av自從有左狼人無咁重要
無論係極盟定影域

AV凳都未坐暖就俾狼人取代左[banghead
一個月bios夠升到+20
狼人t2被動無條件提升爆擊率50%
呢50%唔會計落角色information個度?
如果info個度係41%
咁實戰就會係91%?
狼人t2被動無條件提升爆擊率50%
呢50%唔會計落角色information個度?
如果info個度係41%
咁實戰就會係91%?

其實info 平時個Critical Rate 係廢
去到真正打時
個critical rate會scale down
實際得一半 可能更低

只有Guaranteed Critical Rate唔會 scale down
所以總計你嘅Critical Rate 都有大約70%
攞到多瑪la
all in 多瑪好定odin 好?
攞到多瑪la

多瑪打PVP實用呀
攞到多瑪la

大神
攞到多瑪la

大神

點解 靜係課過一次月卡同$23嗰個包
攞到多瑪la

多瑪打PVP實用呀

但係我想搞掂個shadowland 先 多瑪係咪打shadowland 都okay?
好心急聽日情報

情報狗不得好死

大家估下嚟緊更新會有邊樣野要人課金
我估NM 見X men 咁成功就繼續推出
1. 6600 水晶spiderman 2099 Deluex關卡
2. 6隻全T2 攞新制服
3. 課金角Sandman 課金角取代Carnage

如果係咁進取, 我諗一定大把人屌
雲巴追擊左GM未...
雲巴追擊左GM未...

11點都未到 港奴好多野做
雲巴追擊左GM未...

11點都未到 港奴好多野做

11點
屌 f5都禁難左幾個
等埋12點先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞