[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
其實狼人到宜家係咪都無人克制到佢?

自己既要極大力 又難死既英 我諗多碼 jean 可能得
手動 就好多啦 ds jean dorma

弊在今個禮拜ban 9晒高輸出英呢

我手動用Odin Cyclops贏到

手動既話狼人打狼人都得喎
人地有無敵既計好時間出5技就得

我用其他角手動打得好辛苦
我隻狼人冇無敵成日硬食對面5 技

spiderman對狼人又冇防網既超煩
隻spiderman又打唔入狼人,但又係咁中網
痴鳩線 迫住手動

痴鳩線 迫住手動

捉入位出技 其實電腦auto比手勳更好

真係 2099

睇嚟好大機會係月卡角
咁但係天啟呢?之前唔係出咗片既?

真係 2099

睇嚟好大機會係月卡角

情報真係易做
咁樣又一個情報
痴線
如果之前解左少少狼人史詩任
依加先買磁力王包
會唔會派返解左既任既額外獎勵?
如果之前解左少少狼人史詩任
依加先買磁力王包
會唔會派返解左既任既額外獎勵?

天啟本身冇出過片 正路要下個月

天啟起碼9 月啦
今個星期Timeline 真係好煩
狼人對狼人

試過打到一半唔對路, 轉番手動
打嬴剩幾十秒
頭先睇一睇自己WBU ranking
原來有一隻完成嘅時間係頭100名內
頭先睇一睇自己WBU ranking
原來有一隻完成嘅時間係頭100名內

真係 2099

睇嚟好大機會係月卡角

情報真係易做
咁樣又一個情報
痴線

想出多d蜘蛛仔既配角
Scarlet spider,Prowler, silver sable ,American son🤔

真係 2099

睇嚟好大機會係月卡角

情報真係易做
咁樣又一個情報
痴線

想出多d蜘蛛仔既配角
Scarlet spider,Prowler, silver sable ,American son🤔

其實張圖好7 漫畫正好多

痴鳩線 迫住手動

後尾發現好似係AUTO好D
但係望住2隻野咁打法勁ON9

痴鳩線 迫住手動

後尾發現好似係AUTO好D
但係望住2隻野咁打法勁ON9

ai真係好垃圾 人地奧丁首發3技0cd 我就要10秒
終於6星左琴
終於6星左琴

唔記得上黎睇雲巴追擊GM..
終於6星左琴

拎都未拎到
唔記得上黎睇雲巴追擊GM..

竟然仲未有
終於6星左琴

拎都未拎到

有冇買6600?定冇T2卷?
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=498&id=882285

來了

Thanos件衫係咪只係被攻>攻擊時?
Iso8唔會再隨機轉屬性
留左一堆彩色可以升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞