[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
課左月卡就升完隻魔女,之後應該拎特攻定血GG好?

一個打力英,一個打力反,自己揀

其實我想每日打多場世王 依家每日兩場

世王黎講,呢兩隻1-6都輕鬆秒

星期日就應該兩隻都睇技巧

姐係一隻特攻加其他兩隻就夠打?

av有無敵滯空仲有盾
其實連技好既話好難傷到佢 加上佢t2打人又有機會回血
不過血ggt2有增傷無敵 其實都好勁

好難揀

av有無敵滯空仲有盾

血GG個無敵係狀態,會被手套 cancel
但打ABX 力量反派佢暫時仲係No.1
有十八隻6星但一次手套都未打得贏
手殘得咁犀利
手殘得咁犀利

滯空係手套克星
手殘得咁犀利

滯空係手套克星

唔會一次都未打贏過咁誇掛
ds、小美都各一次起碼
手殘得咁犀利

滯空係手套克星

ds、小美都各一次起碼

女美隊我打唔贏星期日
手殘得咁犀利

滯空係手套克星

ds、小美都各一次起碼

未有六星ds
制服小美成日都一半血後突死左
手殘得咁犀利

滯空係手套克星

ds、小美都各一次起碼

未有六星ds

自從有究極mode, 普通mode易打左
但我打手套只能打兩場
手殘得咁犀利

滯空係手套克星

ds、小美都各一次起碼

未有六星ds

中隕石死?
咁應該係Movement speed 唔夠
用幾隻movement speed buff 嘅striker打

仲有打手套要識得行邊位
阻Thanos 出隕石
上巴哈睇到

https://youtu.be/4lFrXfKYjAk

其實Anti Venom 新手真係練得過

少數T1 可以 solo combat rumble

比ironfist更易打SL同WB

而且重點係可以story mode farm到

有無盟收我
手殘得咁犀利

滯空係手套克星

ds、小美都各一次起碼

未有六星ds

中隕石死?
咁應該係Movement speed 唔夠
用幾隻movement speed buff 嘅striker打

仲有打手套要識得行邊位
阻Thanos 出隕石

用GG俠一見佢入黑洞就S4
Jean grey 打100萬 abx 有冇佢既資料

巴哈有人話係synergy個Syn Polpetta

double fire damage + 180%
可能old news
呢排升Native T2角一定只可以揀一個角色生體去升
揀兩個或以上會出現"網路故障"
新gg skin好勁?
新gg skin好勁?

係咁用技網鳩住人嚟打,冇免疫9成俾佢sm死
剛t2萬磁王 想問下用咩特裝好 同埋同位素用過載好唔好(因為抽到

有無盟收我

香港復仇者

Ching有冇聯絡方法

av有無敵滯空仲有盾

好難揀

最簡單,睇下你會練到咩程度
去到6星就停: AV
會升埋T2:血gg

Ching有冇聯絡方法

想點 韓仔點溝通
想知猛毒打今日abx會點

Ching有冇聯絡方法

想點 韓仔點溝通

佢應該問緊我本人
我已經好多whatsapp group
唔洗叫我入Group住
我得閒就會自己打AC
剛t2萬磁王 想問下用咩特裝好 同埋同位素用過載好唔好(因為抽到

我自己咁睇
能攻英 - 憤怒浩克
物攻英 - 過載
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞