[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike

11點仲唔開工
On9 情報撚 快手啦
11點仲唔開工

唔通等5點一次過出patch note?
11點仲唔開工

上次好似要12點
11點仲唔開工

上次好似要12點

真係唔屌唔鬆化 做曬手頭上既野 就係等你情報狗出post
死屎啦
真係唔屌唔鬆化 做曬手頭上既野 就係等你情報狗出post
死屎啦

Same
個 post 多咗咁多回覆
以為有patch note
12點都無

雲巴 屌下佢啦
12點都未有

雲巴 屌下佢啦
12點都未有

5點啦
睇化左
比我係情報狗一次貼曬2次既更新 洗你一獲
佔領戰究竟點玩

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

師兄 有興趣入我哋盟 hk人 仲有whatsapp群組討論 thz

我都想轉盟,台仔盟無人玩

但有無非whatsapp group?

其實唔入whatsapp都得既
我地有d盟友係外國 都有d本地既但無入whatsapp
仲有2個位 有興留id自申啦

我留個名先,聽朝打埋timeline就quit舊盟

師兄留個id比我 叫舊盟個盟主踢你 可以即時加入 唔使等
個 post 多咗咁多回覆
以為有patch note

我都以為係

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

師兄 有興趣入我哋盟 hk人 仲有whatsapp群組討論 thz

我仲六點幾quit 左,依家仲有17個鐘先入到新盟

但我短期內唔會再課,附上角色池
係咪聽日update
聽日要上大陸無wifi 4g又唔比download
屌柒情報狗暨剁吉兒條丁大會開始

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

我仲六點幾quit 左,依家仲有17個鐘先入到新盟

但我短期內唔會再課,附上角色池

無所謂啦 留個id比我 我報返比盟主先 thz

已經渣實把刀啦我

剁你老味,你未剁落黎我就捉撚住你個頭係咁含落我條jer度然後將你個頭一野撞埋牆等d腦漿爆哂出黎然後要你瘋狂奶返
係咪聽日update

師兄你係咪都想轉盟?
係咪聽日update

暫時未有更新資料
係咪聽日update

暫時未有更新資料

有了

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=498&id=859874
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞