[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike

4xx日冇玩 手痕玩返 送個隻六星揀咗蜘蛛俠
又課咗金 但主要要升乜同點組 完全冇頭緒 變咗鳩玩
希望巴打指點下

希望巴打指點下

Re game

現在太多角色勁過Loki格林

係loki 打World Boss 易啲

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

有就揀Sharon Roger

個時玩到咁

都係揀Sharon Roger 繼續玩
如果卡片夠冷卻
你嘅角色都過到唔少影域關卡
你試下先

World Boss方面
loki 打到
silk 同yellowjacket 都可能打到
不過要裝夠好

可唔可以講幾個一定要練既角色
現在花多眼亂一時唔知要做咩

上面既英呢?

我指有咩我未有既英要練

主要練好Dr Strange 6星
story mode 就iron fist 八爪 spiderman captain america
venon 就要買制服先有用
special mission 就揀songbird
你睇睇第一頁嘅新手攻略

我岩岩發現仲有一張6星卷拎咩好?上面有提過既都好似冇得拎

Dr strange係唔係只可以做任務拎

你其實揀左Sharon Roger 未
總之最重要嘅就係Sharon Roger
如果揀左Shron Roger 就可以揀古一
快啲升Dr Strange

上面提個幾隻係叫你慢慢farm
用嚟打影域同World Boss
唔係叫你用6星選擇器去揀

係 所有原生T2都有特別方法升同獲得
Dr Strange 要嘅任務第一頁已經有

希望巴打指點下

Re game

雖然有兩隻T2

不過6星無揀Sharon Roger 已經敗北

你啲6星同T2大部分都無用

你箱裡面有幾多Norn stone 同其他資源?

如果夠多 我諗都仲有得玩

否則睇第一頁重玩好過
情報狗呢?

希望巴打指點下

Re game

雖然有兩隻T2

否則睇第一頁重玩好過

禮物仲有400認證 350粒norn stone未拎

希望巴打指點下

Re game

雖然有兩隻T2

否則睇第一頁重玩好過

用400粒揀Sharon Roger 上5星
用6星卷再上6星
就有隻6星Sharon Roger
都叫有得玩

之後睇返第一頁
當新手咁做就跟返進度

希望巴打指點下

Re game

雖然有兩隻T2

否則睇第一頁重玩好過

用6星卷再上6星
都叫有得玩

之後睇返第一頁
當新手咁做就跟返進度

好 感謝巴打
情報狗呢
情報狗呢

24號咋喎
冇8月佢都唔出黎吠啦

都係揀Sharon Roger 繼續玩
如果卡片夠冷卻
你嘅角色都過到唔少影域關卡
你試下先

World Boss方面
loki 打到
silk 同yellowjacket 都可能打到
不過要裝夠好

可唔可以講幾個一定要練既角色
現在花多眼亂一時唔知要做咩

上面既英呢?

我指有咩我未有既英要練

主要練好Dr Strange 6星
story mode 就iron fist 八爪 spiderman captain america
venon 就要買制服先有用
special mission 就揀songbird
你睇睇第一頁嘅新手攻略

我岩岩發現仲有一張6星卷拎咩好?上面有提過既都好似冇得拎

Dr strange係唔係只可以做任務拎

你其實揀左Sharon Roger 未
總之最重要嘅就係Sharon Roger
如果揀左Shron Roger 就可以揀古一
快啲升Dr Strange

上面提個幾隻係叫你慢慢farm
用嚟打影域同World Boss
唔係叫你用6星選擇器去揀

係 所有原生T2都有特別方法升同獲得
Dr Strange 要嘅任務第一頁已經有

第一張要左Sharon Roger了
咁我pick ancient one 了
感謝巴打

唔知升邊隻 速度冇乜邊隻打到影域盟戰
應該升邊隻
另外有冇團可以收留小弟

希望巴打指點下

Re game

雖然有兩隻T2

否則睇第一頁重玩好過

用6星卷再上6星
都叫有得玩

之後睇返第一頁
當新手咁做就跟返進度

好 感謝巴打

睇完第一頁 真係好多6星都冇用 好頭痛

希望巴打指點下

如果係月包, $2x 當跌左, 重玩更快

唔知升邊隻 速度冇乜邊隻打到影域盟戰
應該升邊隻
另外有冇團可以收留小弟

蜘蛛仔with新制服
唔會呢個星期都冇情報掛
唔會呢個星期都冇情報掛

點解會覺得咁快有
有冇巴打係用 iPhone 7s

會唔會開最高質素黎玩?
如會既話可以連續玩幾耐先冇電?

我仲係用緊6plus
依家最低質素 低光度
頂多挨到2粒鐘

會唔會開最高質素黎玩?

我仲係用緊6plus
依家最低質素 低光度
頂多挨到2粒鐘

好少連玩2粒鐘

會唔會開最高質素黎玩?

我仲係用緊6plus
依家最低質素 低光度
頂多挨到2粒鐘

好少連玩2粒鐘

做齊daily 野 應該個半鐘都要
但我部iphone6plus 頂唔到
仲想問下T2 小美係唔係就夠?
其他應該都唔急?
唔會呢個星期都冇情報掛

點解會覺得咁快有

少少都好啦
其他應該都唔急?

新手一推
其他應該都唔急?

新手一推

夠乜嘢?
新手既話,T1 Sharog都好夠用,等到資源充足d,再慢慢上T2都唔遲
想問薩諾斯同奧丁升邊隻先好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞