[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
屌 得番第四件裝有得洗skill cooldown
屌 得番第四件裝有得洗skill cooldown

其餘三件裝無得洗其他屬
thanos制服玩哂 攻守加20% 個6星技仲正
屌你老母好撚弱智丫
明明之前唔撚駛用cd 忽防既URU
而家要打勁撚多番黎用

你id係咩,我加你ok?

我又加

係活動商店換完生體送左去邊?搵唔到既

唔見左活動商店個logo
有bug?

有bug?

大家唔好換住呀,換8次得8個生體

有bug?

邊度有得換

有bug?

邊度有得換

應該無左,屌 苦主
一係就farm SCD uru
一係就搞卡片SCD 去到36%
兩樣都搵嚟搞
真心煩
一係就farm SCD uru
一係就搞卡片SCD 去到36%
兩樣都搵嚟搞
真心煩

而家咁搞法根本影響埋原本洗好哂既卡片組合
百幾隻英要逐隻去計番好CD同忽防既分配真係on9到爆
哈羅, 各位特工大家好。

8/9日遊戲更新後開啟的活動商店中,

發生了購買生體認證(吸收人/泰坦妮亞)時,得到的數量與標記不符的錯誤。

為了修復此現象,我們將暫時關閉活動商店。

修復後活動商店會重新開放並可以正常使用。

在發生錯誤期間已經購買了生體認證的玩家,我們將會支付生體認證的差額。

給大家造成誤解很抱歉。

我們會儘快修改,感謝大家的理解。

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=228&id=892648

每日任務 裝備提升 一次
咁齊曬英升好曬裝既人咪
定係我漏佐野味計
新手一問
搵曬成隻game咁濟都搵唔到個活動商店
究竟佢係邊
剛剛計左數

我要換一張同時有SCD, All attack 同energy attack嘅Groot

先唔會降低現有卡片效果

屌 又要洗卡
新手一問
究竟佢係邊

官方話有bug收起佐
遲d出翻
新手一問
究竟佢係邊

上面有人貼左公告
百幾隻英要逐隻去計番好CD同忽防既分配真係on9到爆

本身隻game已經好花時間, 呢下真係攞黎搞
叻媽以為全部玩家唔洗返工
本身要裝減cd個d uru 先夠冷卻
更新完未裝uru 好多個已經夠50%
打哂wb villain siege 解唔到daily
本身要裝減cd個d uru 先夠冷卻
更新完未裝uru 好多個已經夠50%

同埋好似d屬性勁過未更新之前好多

除左spiderman之外都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞