[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
請問呢件有無話啱邊個用?

萬用裝
睇你本身卡緊咩關
當你發現輸出唔夠咪裝嚟用

例如唔夠力打ABX 同手套
假設你有T2 Carnage 不過唔夠力過ABX 10萬
咪用喺Carnage 到
算係解卡關神器

前期唔夠輸出件裝就非常好用
後期卡片忽防夠 就無咩用

終於搞到Jean 6 星
真係超爽
用Jean 打Ulimtae Ebony 好輕鬆

最重要估唔到刷關超快
22秒就過到1關Lizard
有Hidden都係 30秒搞掂
有啲意外

差500羽毛

升親世界王,永遠都係最缺 BIOS 多過 BAM個d

定係你地係全部關既BIOS都留哂去升世王?
請問呢件有無話啱邊個用?

萬用裝
睇你本身卡緊咩關
當你發現輸出唔夠咪裝嚟用

例如唔夠力打ABX 同手套
假設你有T2 Carnage 不過唔夠力過ABX 10萬
咪用喺Carnage 到
算係解卡關神器

前期唔夠輸出件裝就非常好用
後期卡片忽防夠 就無咩用

唔該曬

真係超爽

最重要估唔到刷關超快
有啲意外

差500羽毛

我9隻食bio原生T2 都已經60lv
已經總共食左我39000粒bio
基本上我現在全部體力都係all in WBI去攞生體比原生食
因為有人統計左400場WBI
400場中大約平均1體1生體左右
所以要生體係打WBI

真係超爽

最重要估唔到刷關超快
有啲意外

差500羽毛

基本上我現在全部體力都係all in WBI去攞生體比原生食
所以要生體係打WBI

竟然係WBI先最多BIOS出
我平時係刷哂日常關就刷hot time既劇情關

依家老薩卡57Lv
Jean 前日先拎到依家45Lv
另外 星駭 烏木 昊天 都係1Lv

P.S. 本身諗住升埋老薩就將d BAM 同 CNS 拎去T2下個pool 其他閒角
Shadowland 增加層數

40-50層IS OK

40-50層IS OK

最尾多多+thanos

真係超爽

最重要估唔到刷關超快
有啲意外

差500羽毛

所以要生體係打WBI

依家老薩卡57Lv

P.S. 本身諗住升埋老薩就將d BAM 同 CNS 拎去T2下個pool 其他閒角

我講返點打WBI
我現在最少早午晚各打3次
用最勁角色保證9次都係最高輸出
有special box 攞
就算9次都係白箱
都有18個機會攞bio
白箱大約有6粒bio

用劇情3體1生體計
9次WBI 即係90體力
即係有30粒
如果要同劇情關break even
就即係5/18出生體

只要攞到白箱包以上又有生體
基本上WBI 都好過劇情關
所以要餵原生真係all in WBI 好過
我每日只係打一次劇情關做任務就算

真係超爽

最重要估唔到刷關超快
有啲意外

差500羽毛

所以要生體係打WBI

依家老薩卡57Lv

我講返點打WBI
我現在最少早午晚各打3次
用最勁角色保證9次都係最高輸出
有special box 攞
就算9次都係白箱
都有18個機會攞bio
白箱大約有6粒bio

用劇情3體1生體計
9次WBI 即係90體力
即係有30粒
如果要同劇情關break even
就即係5/18出生體

只要攞到白箱包以上又有生體
基本上WBI 都好過劇情關
所以要餵原生真係all in WBI 好過
我每日只係打一次劇情關做任務就算

收到!
依家開始煲下先

40-50層IS OK

最尾多多+thanos

根據過去慣例
改舊mode就好大機會nerf reward
大家可以屌定先

40-50層IS OK

最尾多多+thanos

根據過去慣例
大家可以屌定先

妄想下佢加完層數之後大獎會係T2券

如果唔係,正常要全員T2都唔知要等到幾時
應該 8 月11 出apocalypse

40-50層IS OK

最尾多多+thanos

根據過去慣例
大家可以屌定先

屌定情報狗

40-50層IS OK

最尾多多+thanos

根據過去慣例
大家可以屌定先

屌定情報狗

係就好,不過難度實勁高
希望佢有羽毛同水晶就夠
新手一問 特殊任務應該刷水晶定歌姫?

2隻都可以單拖影域, 水晶買左制服會再勁啲

2隻都可以單拖影域, 水晶買左制服會再勁啲

個人會推水晶,比較易用,同埋可以做能功隊長
歌姬有控場,打wb可以做無視迴避同盟,不過本體輸出唔高。
想問影域頭10層係咪冇T2都過到?
6星6紅洗唔洗升埋裝備?

第一條問題: 係,前提係你要練啱角色先 (e.g. loki, ironfist, sharog, crystal, ronan) 呢d6*已經可以一夫當關
第二條問題: depends on characters, e.g. 白虎 5*就可以打低層力接咁
昊天同烏木應該練邊個先?
心思思想養多隻world boss

昊天

昊天

巴打用落點?
我睇skill set,得3招主動攻擊 (撇除召喚bb同buff),會唔會用得唔順手?

第一條問題: 係,前提係你要練啱角色先 (e.g. loki, ironfist, sharog, crystal, ronan) 呢d6*已經可以一夫當關
第二條問題: depends on characters, e.g. 白虎 5*就可以打低層力接咁

睇番第一頁個攻略
原來之前hea玩練錯,依家勁多野要練番

昊天

巴打用落點?
我睇skill set,得3招主動攻擊 (撇除召喚bb同buff),會唔會用得唔順手?

我覺得烏木好啲
19層反接輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞