[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
之前唔記得係巴哈定Reddit

睇到用特別方法洗特裝

我唔知係真定係假

不過我跟住洗 我最近真係洗多左靚裝

方法係搵3星/4星裝本身第三屬有Invincible

之後升上到6星都易洗到有invincible

damage increase 同一道理

簡單講就係3星特裝嘅第三屬出現過

上到6星都會易啲洗返出嚟

當然又要睇返主屬 又要睇第三屬都幾難搵

當然可能只係最近好運

不過我覺得如果洗緊特裝可以試下

P.S. 新手無資源洗特裝 可以唔洗理

有冇link?

應該係巴哈source黎
有印象睇過

白金箱

白金箱

果然好似我咁諗,中左50BAM

白金箱

依個世界公平咩

中30CNS

白金箱

依個世界公平咩

中30CNS

第一次中好野

白金箱

依個世界公平咩

中30CNS

我中四星券,叫做安慰獎

白金箱

依個世界公平咩

中30CNS

我中四星券,叫做安慰獎

中50 clear ticket

白金箱

依個世界公平咩

中30CNS

我中四星券,叫做安慰獎

白金盒邊會有Clear ticket

白金盒只會中BAM ,CNS 同卷

白金箱

依個世界公平咩

中30CNS

我中四星券,叫做安慰獎

白金盒邊會有Clear ticket

白金盒只會中BAM ,CNS 同卷

屌你老母50反黑
1年幾冇玩番黎睇下有一張六星卷
換咩好?
換咩好?

個時仲停留響loki 格林姐姐最勁既年代
現在係唔係廢
換咩好?

現在係唔係廢

現在太多角色勁過Loki格林

係loki 打World Boss 易啲

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

有就揀Sharon Roger
換咩好?

現在係唔係廢

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁
換咩好?

現在係唔係廢

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁

都係揀Sharon Roger 繼續玩
如果卡片夠冷卻
你嘅角色都過到唔少影域關卡
你試下先

World Boss方面
loki 打到
silk 同yellowjacket 都可能打到
不過要裝夠好
跟巴哈個新手教學
跪求巴絲們睇下個步驟岩唔岩

開始時先選小美
開英雄寶箱
每日生體認證選擇魅惑
唔開商店免費英雄寶箱同無視英雄的旅程
入30 lvl盟同加好友
一路過關, 特登輸一次選特工13
1星卷選鐵拳俠
過完第1-5,3星卷選洛基
過完第3章, 5星哂黑寡婦,鋼鐵人,美國隊長
到11 lvl時開始解英雄旅程
英雄旅程送既620生體選擇券全部選洛基
北歐符石選擇券留黎解史詩任務Dr. Strange
任務過程中要精通就精通未紅任一角色 特工13/美國隊長/其他
一直打劇情, 一邊刷特工13,鐵拳俠,黑豹,黑霹靂,八爪博士,蜘蛛俠,黑寡婦生體
每日任務解金幣及經驗晶片
次元裂縫咩都打

第7日6星卷就選A1
水晶留黎買女洛基制服

咁其餘送既生體選擇券應該選咩角色?
想問下,打speed abx 啲人推薦要帶bloodstone 同Wong

Bloodstone 應該係食隊長技加攻?咁Wong 呢,有咩用?
換咩好?

現在係唔係廢

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁

如果卡片夠冷卻
你試下先

loki 打到
不過要裝夠好

可唔可以講幾個一定要練既角色
現在花多眼亂一時唔知要做咩
換咩好?

現在係唔係廢

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁

如果卡片夠冷卻
你試下先

loki 打到
不過要裝夠好

上面既英呢?
想問下,打speed abx 啲人推薦要帶bloodstone 同Wong

Bloodstone 應該係食隊長技加攻?咁Wong 呢,有咩用?

組隊效果,好似係
https://www.facebook.com/100010270571398/videos/502262803459401/

睇左段infinity war trailer 好多次

希望遲啲Thanos 套制服變返最強
https://www.facebook.com/100010270571398/videos/502262803459401/

thanos而家真係好垃圾
冇個mode用得著佢

thanos而家真係好垃圾
冇個mode用得著佢

制服係冇頭盔
換咩好?

現在係唔係廢

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁

如果卡片夠冷卻
你試下先

loki 打到
不過要裝夠好

上面既英呢?

我指有咩我未有既英要練
換咩好?

現在係唔係廢

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁

如果卡片夠冷卻
你試下先

loki 打到
不過要裝夠好

上面既英呢?

我指有咩我未有既英要練

主要練好Dr Strange 6星
story mode 就iron fist 八爪 spiderman captain america
venon 就要買制服先有用
special mission 就揀songbird
你睇睇第一頁嘅新手攻略

你本身有咩角色先?

無資料幫唔到

本身無6星角就重玩

個時玩到咁

如果卡片夠冷卻
你試下先

loki 打到
不過要裝夠好

上面既英呢?

我指有咩我未有既英要練

主要練好Dr Strange 6星
story mode 就iron fist 八爪 spiderman captain america
venon 就要買制服先有用
special mission 就揀songbird
你睇睇第一頁嘅新手攻略

我岩岩發現仲有一張6星卷拎咩好?上面有提過既都好似冇得拎

Dr strange係唔係只可以做任務拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞