[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
聽日唔出更新速報我就剁左吉兒條j佢 有無人支持

終於洗到第一個增傷200%+itgb
比ds好定係sr好
ds而家係160%+itgb,極限都只係去到48xk
得一次好彩上到500

切袋喇
留返條Jer比佢屙尿
好似醃狗咁醃先阻到發情

切袋喇
留返條Jer比佢屙尿
好似醃狗咁醃先阻到發情

我地做埋情報狗果份
新手新post 留名

新手新post 留名

巴打玩成點
新post留名
新手求聯盟
原來做晒特殊任務既任務包會有張T2卷
即攞JEAN
佔領戰究竟點玩

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

師兄 有興趣入我哋盟 hk人 仲有whatsapp群組討論 thz
佔領戰究竟點玩

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

師兄 有興趣入我哋盟 hk人 仲有whatsapp群組討論 thz

我都想轉盟,台仔盟無人玩

但有無非whatsapp group?
佔領戰究竟點玩

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

其實唔入whatsapp都得既
我地有d盟友係外國 都有d本地既但無入whatsapp
仲有2個位 有興留id自申啦
佔領戰究竟點玩

表示打緊
輸得好甘

我個盟好似無人打
得我一個佔領人地

其實唔入whatsapp都得既
我地有d盟友係外國 都有d本地既但無入whatsapp
仲有2個位 有興留id自申啦

我留個名先,聽朝打埋timeline就quit舊盟
洗到個 gb immune+fire damage+4sec invincible
fat fat了
終於洗到第一個增傷200%+itgb
比ds好定係sr好
ds而家係160%+itgb,極限都只係去到48xk
得一次好彩上到500

Sharog配無敵好d
Ds本身生存能力都高,可以走輸出路線

做咩要剁我果條......
雲巴條撚準備
雲巴條撚準備

雲巴準備
雲巴條撚準備

雲巴準備

雲巴準備
好想EMMA STONE著住平底鞋一野踢落我條JER度
然後係咁踩係咁踩

Ching真係好重口味

Gchi
好想EMMA STONE著住平底鞋一野踢落我條JER度
然後係咁踩係咁踩

Ching真係好重口味

識玩一定咁玩,然後要佢除鞋用腳板底幫我打飛機係咁捽
雲巴條撚準備

雲巴準備

雲巴準備

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞