[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
送2隻cheap野應該
幣上符號B 即係咩?
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28318&snA=12116&bpage=1&top=9&ltype=

即係暗示9號更新
唔知送邊兩隻

可以換隱藏券....

唔通又學多多嗰招?200次隱藏關 先有新Native T2?
又係至少7個角色既更新?
送得2個一定唔少角色
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28318&snA=12116&bpage=1&top=9&ltype=

即係暗示9號更新
唔知送邊兩隻

可以換隱藏券....

唔通又學多多嗰招?200次隱藏關 先有新Native T2?

比你講一講
我都係hold 住抽箱攞到嘅隱藏券好啲
正 又要做課長

即係暗示9號更新
唔知送邊兩隻

可以換隱藏券....

比你講一講
我都係hold 住抽箱攞到嘅隱藏券好啲

仲有應該會配合埋 影域改版
可能削生體都未定

不過成個幾禮拜,無得留BIOS啦
聽晚去日本一個禮拜

有無人去日本試過係要連左VPN先玩到MFF?
聽晚去日本一個禮拜

我用sim2fly唔洗連VPN
聽晚去日本一個禮拜

我嗰邊應該有人用wifi蛋 + Hostel wifi
聽晚去日本一個禮拜

印象中淨係返強國先要用VPN
原本想洗生命修復無敵
點知洗左雙生命增傷200%
即刻比Jean先
原本想洗生命修復無敵
即刻比Jean先

2HP
聽晚去日本一個禮拜

印象中淨係返強國先要用VPN

日本直接連
原本想洗生命修復無敵
即刻比Jean先

修復對JEAN回血好似冇影響?
佢回幾多好似只係跟最大生命值有關

reddit 睇到
唔識Titania

reddit 睇到
唔識Titania

真係完全冇頭緒

reddit 睇到
唔識Titania

真係完全冇頭緒

Titania 同Absorbing Man
都係Doctor Doom D手下
唔會而家出Doctor Doom呀?

reddit 睇到
唔識Titania

真係完全冇頭緒

reddit 睇到
唔識Titania

真係完全冇頭緒

係就好

http://www.talkcomic.com/comic-story/marvel-fear-itself.html

睇左睇暫時主流都係認為fear itself update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞