[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
隻暴風女神差一件裝就可以升埋T2拎JEAN
想問薩諾斯同奧丁升邊隻先好

我會建議 老薩 先
不過應該好多巴打覺得係 奧丁 先

原因係 手動 老薩勁過 奧丁
又可以打 反派宇宙XAB

不過前提係如果你有 多多... 咁就奧丁先吧
(假設你 新惡靈 唔夠打 XAB)

用石係咁課啦
我最後一日先知可以用石買 生體

用石係咁課啦

我都係差Rouge最後一件 加 今晚張T2券

用石係咁課啦

好多人都係差卷lol

用石係咁課啦

好多人都係差卷lol

仲差300條羽毛
聽日11點之後就可以6星Jean

用石係咁課啦

好多人都係差卷lol

仲差300條羽毛

出左未
呻吟留名
6600鑽個磁力王包值唔值得買?
呻吟留名

黎緊大量xmen
絕對要買

用石係咁課啦

好多人都係差卷lol

仲差300條羽毛

巴打 我地佔領戰靠哂你啦
想問薩諾斯同奧丁升邊隻先好

我會建議 老薩 先
不過應該好多巴打覺得係 奧丁 先

原因係 手動 老薩勁過 奧丁
又可以打 反派宇宙XAB

不過前提係如果你有 多多... 咁就奧丁先吧
(假設你 新惡靈 唔夠打 XAB)

奧丁又好老薩又好
新手千祈唔好升多多先 (雖然有能力升奧丁都應該己脫離新手)

我仍然推奧丁, 新手刷關速度好緊要
宇反有好幾隻選擇, 即使後期打宇反都唔多人用多多 / 老薩做主力
宇宙英雄, 除左奧丁, 基本上得 clea, 但係後期升完奧丁就唔會再用 clea
新惡靈, hellstorm 呢 D, 唔易之外, 都係取代唔到奧丁
呻吟留名

遲早都要買
呻吟留名

遲早都要買

買啦
呻吟留名

夠晶就買啦
情報狗呢
情報狗呢

下星期啦ching
情報狗呢

下星期啦ching

情報狗呢

下星期啦ching

只狗8月先出黎吠
又話有天啟咁耐都無情報
希望可以調生羽毛上限...
明明兩個Xmen T2料都唔同入手速度, 個上限又一樣
搞到一樣太多一樣唔夠
Jean已六紅

冇玩年幾 升邊隻先?

冇玩年幾 升邊隻先?

睇第一頁新手攻略都應該了解到有咩方向

都係搞好Dr Strange ,World Boss同影域攞資源
story mode 都係iron fist 同Cap
special mission就songbird
方便打星期三打World Boss做striker

終於搞到Jean 6 星
真係超爽
用Jean 打Ulimtae Ebony 好輕鬆

最重要估唔到刷關超快
22秒就過到1關Lizard
有Hidden都係 30秒搞掂
有啲意外

終於搞到Jean 6 星
真係超爽
用Jean 打Ulimtae Ebony 好輕鬆

最重要估唔到刷關超快
22秒就過到1關Lizard
有Hidden都係 30秒搞掂
有啲意外

差500羽毛
請問呢件有無話啱邊個用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞