[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
係咪依家1,2,3 裝都唔洗刷?直接俾封頂值你?

屌佢老味之前刷左咁多錢...

咪臭閪 之前洗屬洗到窮
咁thanos 新uniform 係咪要買 本身thanos 乜都冇升過
重頭上裝洗野真係好唔想再玩 其實想點
我個盟都有人覺得uru數量小左
咁thanos 新uniform 係咪要買 本身thanos 乜都冇升過

未升真係唔好買

Squad422
不過我仲未離開原盟 要幾耐先入到

盟主踢你就可以即刻入其他盟
如果自己走就要等24小時 好似係

第一次走盟可即入新盟
利申:work

咁我陣間就咁退盟
第一次

ching等等唔好退住 等盟主望下先 轉頭覆你

Ok

舊盟已經踢左我
已申請

師兄 入盟會唔會入whatsapp群? 呢個都係入盟條件黎

第一次走盟可即入新盟

咁我陣間就咁退盟
第一次

Ok

舊盟已經踢左我
已申請

會唔會有line 群 因為打機用開line 群

除左spiderman之外都係垃圾

absorbing man 好d 定 titania?

第一次走盟可即入新盟

咁我陣間就咁退盟
第一次

Ok

舊盟已經踢左我
已申請

師兄 本盟只有whatsapp群, 你會唔會考慮加入?
想問舊既制服幾時會減價?

咁我陣間就咁退盟
第一次

Ok

舊盟已經踢左我
已申請

師兄 本盟只有whatsapp群, 你會唔會考慮加入?

咁唔駛住啦 唔該你
女友睇wtsapp 會煩我
想問舊既制服幾時會減價?

唔定, 但一定係月經
2099 勁唔勁?未買月卡
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1F3jfkXHQkjy3mHNxw9oIuUZR2WZ4R8WOr56-UK6VWfU/edit#gid=699643557

新影域data

要打World Boss 6子, 多多, Dr Strange,狼人
26~30層first win reward係uniform ticket
換烏魯抩左兩個鐘
換烏魯抩左兩個鐘

你有幾多隻係裝哂URU

最少人地打佢唔到
HIT數高 除左3技 其他都過100%攻
換烏魯抩左兩個鐘

你有幾多隻係裝哂URU

60隻
換烏魯抩左兩個鐘

你有幾多隻係裝哂URU

60隻

咁撚多
換烏魯抩左兩個鐘

你有幾多隻係裝哂URU

60隻

咁撚多

為左打影域
換烏魯抩左兩個鐘

你有幾多隻係裝哂URU

60隻

咁撚多

為左打影域

我淨係裝左比幾隻OP英同埋盟戰用既英
㩒到手軟都未整哂d T2 ,又要計dodge 同skill cooldown
屌你老母叻瑪寶
㩒到手軟都未整哂d T2 ,又要計dodge 同skill cooldown
屌你老母叻瑪寶

仲要升uru要勁多箱同碎,玩我咩

最少人地打佢唔到
HIT數高 除左3技 其他都過100%攻

咁另外2隻新角勁唔勁
搵我把同小春子麻煩留一留意盟頻 有事搵你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞