[I/A] Marvel Future Fight [7] Spider Man Homecoming之垃圾情報狗

991 回覆
7 Like 0 Dislike
新手想加入
係咪照番頭post條巴哈link黎做就ok?

篇文已經更新左
新手跟住做就無死

記住要練美隊

美隊係一開始送個隻美國隊長?
可唔可以講下有咩用

美隊有兩隻
一開始送個隻
同女美隊(Sharon Roger 又稱小美)

小美係好有用
由前期去到End game content都靠佢

男美隊無咁勁 不過都可以過影域
都好有用

到滿意的為止不滿意就清空遊戲資料再開一次
咁應該抽到咩先開局?

因為成130隻角色
好難講洗邊隻好
要列舉邊隻差都有排
而且洗一星期都未必洗到洗到特定角色

如果真係要洗
就洗非劇情關卡角色

升小美呀 美國隊長遲少少都可以
咁應該抽到咩先開局?

因為成130隻角色
好難講洗邊隻好
要列舉邊隻差都有排

如果真係要洗
就洗非劇情關卡角色[/quote]
邊到可以睇到邊隻係非劇情關卡角色?
感謝巴打
[
咁應該抽到咩先開局?

因為成130隻角色
好難講洗邊隻好
要列舉邊隻差都有排

如果真係要洗
就洗非劇情關卡角色

邊到可以睇到邊隻係非劇情關卡角色?
感謝巴打

入劇情關 每關有一個角色圖案
個啲就係劇情關卡角色
非劇情關角色就係你係劇情關卡搵唔到嘅角色

如果唔識睇就睇下面張圖
我求其揾幅圖刪走一堆廢角

抽中幅圖嘅其中角色都開得

如果堅持要洗到靚先玩
就洗Wong ,Kaecilius ,Baron Mordo,Ancient One, Hellstorm 其中一隻

依個首抽其實唔重要
依到我諗無咩巴打試過洗首抽
大把人都係廢角開game算

重點係跟攻略6星角色選擇器揀小美
反正都係一隻小美走天涯
求其開都得
快快手打多幾日 好過洗首抽
感謝搵我巴打解答新手問題

正啊喂

正啊喂

希望出新uni 一隻隻升緊
有冇盟可以收我
岩岩開始玩 得10Lv
有冇盟可以收我
岩岩開始玩 得10Lv

升多d先

30-40lv左右
一係搵d自出自入既盟入左先
有冇盟可以收我
岩岩開始玩 得10Lv

好快上手架姐 但我個邊個盟好似無位
加上依加佔領戰緊唔可以踢人
終於開到jean
用黎打timeline 佔領戰洗咩iso好?
想問一開始如果想強化小美應該強化咩?
裝備定技能?如果升技係全升定升幾招?
同埋咩係同位素
同埋咩係同位素

POST資料上黎睇下先
裝得既升左15先
技你有錢再升 應該好缺
洗咩ISO 就好睇你裝完卡片之後
仲有D咩數值差(最緊要係CDR 盟+卡+人要有50%)
同埋咩係同位素

POST資料上黎睇下先
裝得既升左15先
技你有錢再升 應該好缺
洗咩ISO 就好睇你裝完卡片之後
仲有D咩數值差(最緊要係CDR 盟+卡+人要有50%)

一開始既話 / 新手

裝備: +15/+17
skills: 345->lv6 / 12->lv3
iso-8: hawk eyes/ angry hulk/ override

暫時玩左一日去到23Lv
想問係咪就咁繼續刷同升小美/美國隊長就得
有冇咩特別野新手要注意?

如果無課就唔好亂用水晶
無課就留水晶買制服
制服有特價先買
小課就買團購高階6星卷 升課金角

新手就唔好花太多錢係同位素
有6星同位素就留住先
新手求其用住1~5星同位素先
之後有錢再洗好同位素set

未有Dr Strange之前
小美係主力刷關
有左Dr Strange就易玩好多

其實大部分新手重點都係第一頁
可以睇睇先

如果無課就唔好亂用水晶
無課就留水晶買制服
制服有特價先買
小課就買團購高階6星卷 升課金角

新手就唔好花太多錢係同位素
有6星同位素就留住先
新手求其用住1~5星同位素先
之後有錢再洗好同位素set

未有Dr Strange之前
小美係主力刷關
有左Dr Strange就易玩好多

其實大部分新手重點都係第一頁
可以睇睇先

仲有每晚11點reset
記住做齊任務攞水晶同體
每日早上同晚上9點至12點係Hot time
打任務會用少體力
而且大部分人都係依段時間開Dimension Rift
x men個4個研究任其實係咪t2哂佢地就可以唔駛再打?
x men個4個研究任其實係咪t2哂佢地就可以唔駛再打?

我覺得係,拎太多麥碎片都無用
終於開到jean

終於開到jean

嬲哭最實際

ironman同black widow 都可以升上5星先
4星角既多少決定組隊既報酬
63 lv 玩家 求高等聯盟收留

WB 喺Infinity War有制服(除左SuperGiant)
多謝上邊巴打既建議
想問多一個問題
我見巴哈個post話要升一隻力量型影域英雄
個post升左八爪博士,但好似見巴打話美國隊長都可以
咁應該升邊隻好?定有其他更好既?
多謝上邊巴打既建議
想問多一個問題
我見巴哈個post話要升一隻力量型影域英雄
個post升左八爪博士,但好似見巴打話美國隊長都可以
咁應該升邊隻好?定有其他更好既?

其實兩隻都無咩所謂
美隊就易用d,不過要買制服
dr.o 就要有少少技巧,未必適合打亂鬥。好處係唔洗買制服,同埋係反派。
新手向我會推美隊

fyi 力量型都有幾個平民角好用既,例如係 鐵拳,反猛毒/血清,白虎等。你可以研究下先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞